Bursa'daki Cinayetin Sır Perdesi Kalktı: "Sağır Dilsiz Kardeşime Sürekli Tecavüz Ediyormuş" Dedi ve…

TAKİP ET

Önceki gece bir gencin otomobil içerisinde tabanca ile vurularak öldürüldü olayda sır perdesi aralandı. Cinayetin cinsel istismar yüzünden işlendiği ortaya çıktı.

Önceki gece bir gencin otomobil içerisinde tabanca ile vurularak öldürüldü olayda sır perdesi aralandı. Cinayetin cinsel istismar yüzünden işlendiği ortaya çıktı. 

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Alemdar Mahallesi'nde önceki gece saat 02.00 sularında meydana gelen olayda bir şahsın otomobil içerisinde silahla vurulduğu ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler 26 yaşındaki Mehmet K. ‘yı otomobil içerisinde ölü buldu. Göğsünden ve boynundan vurulduğu belirlenen adamın cesedi Otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

KATİL ZANLISI GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri olaydan sonra harekete geçerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İncelenen kayıtlara göre silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin edilen Yusuf P. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti kabul eden Yusuf P., Mehmet K.  ile aynı fabrikada çalıştıklarını ve adamın sağır ve dilsiz olan kız kardeşine sürekli olarak tecavüz ettiğini iddia etti.

ENGELLİ KARDEŞİNE TECAVÜZ ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ
Yusuf P ifadesinde; “Bugün Mehmet K.'nin sağır ve dilsiz kız kardeşime sürekli tecavüz ettiğini öğrendim. Duyduğum anda çılgına döndüm. Kendisini cep telefonu ile arayıp buluşmak istediğimi söyledim. Buluştuktan sonra da elimi “kana buladım" ifadelerini kullandı. Emniyetten çıkarıldığı sırada gazetecilerin Neden yaptınız” diye sorması üzerine Yusuf P. "Namusum için"  yanıtını verdi.

 

son dakika bursa cinayet engelli kız son dakika haberi