Bursa'da Orman İşçisi Ayı Saldırısına Uğradı!

TAKİP ET

Bursa'nın İznik ilçesinde ormanlık alanda yapılan çalışmalar esnasında, kepçe operatörü olan 24 yaşındaki Sezgin Yılmaz ayının saldırısına uğradı. Saldırı sonrası yaralanan genç adam hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı olan Derbent Mahallesi'nde ki ormanlık alanda yapılan çalışmalar esnasında 24 yaşındaki Sezgin Yılmaz aniden ayının saldırısına uğradı. Kepçe operatörü olan Yılmaz saldırısı sonrası hastaneye kaldırıldı.
 

Ayının Saldırısına Uğradı


İznik Orman İşletme Müdürlüğünde kepçe operatörü olarak görev yapan 24 yaşındaki genç adam, Derbent Mahallesi'nde ki ormanlık alanda çalıştığı esnada aniden ayının saldırısına uğradı. Saldırı sonrası boynundan, ellerinden ve ayaklarında yaralanan Yılmaz, mesai arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan genç adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ayının saldırısına uğrayan genç adama kuduz aşısı yapıldı.
 

Taburcu Oldu


Kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan 24 yaşındaki kepçe operatörü Sezgin Yılmaz taburcu edildi. Evde tedavisi devam edecek olan adam yaşadığı kabus dolu anları şu sözleriyle anlattı: "Ormanda çalışıyorduk. Yemek molasına çıktım. Dönüşte ayı ile göz göze geldim. Ayıdan 100-150 metre kaçtım. Beni yakaladı ve 5-6 dakika ayı ile boğuştum. Hatta beraber yuvarlandık.
 

"Ayıya Hakkımı Helal Etmiyorum"


Uğradığı saldırı sonrası yaşadıklarını anlatan talihsiz adam ayıya yüzleri gülümseterek sitemde bulundu. Yılmaz, "Siz gidin bir de aynın halini görün onun hali daha perişan. Sonra sesleri duyan abim geldi, beni hastaneye kaldırdılar. Ben işimde gücümde biriyim, ayıya hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.
 

Bursa iznik ayı saldırısı