Bursa'da evinde bıçaklanarak öldürülen aşçının oğlu cinayet şüphelisi olarak yakalandı

TAKİP ET

Bursa'da yaşanan korkunç bir olayda, evinde bıçaklanarak öldürülen emekli aşçı Gülhanettin Çelik'in (59) oğlu E.Ç., Ankara'da cinayet şüphelisi olarak yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Gülhanettin Çelik'ten uzun bir süredir haber alamayan yakınları, evine gitti. Ancak Çelik kapıyı açmadı ve endişelenen yakınları durumu hemen polise bildirdi.

BİR GÜN ÖNCE YAŞAMINI YİTİRMİŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle çilingir yardımıyla evin kapısını açarak içeri girdi. Evde yapılan aramada, salonda kanlar içinde yerde yatan Gülhanettin Çelik'in cesedi bulundu. İncelemeler sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı ve bir gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. Gülhanettin Çelik'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI

Olayla ilgili olarak Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve şüphelinin Gülhanettin Çelik'in oğlu E.Ç. olduğunu tespit etti. E.Ç.'nin Ankara'ya otobüsle gittiği belirlendi ve burada yakalanarak gözaltına alındı. E.Ç., Bursa'ya getirildi ve emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Bursa cinayet baba-oğul