Burcunuzda Bu Hafta Sizleri Neler Bekliyor? İşte 4-11 Haziran Haftalık Burç Yorumları

TAKİP ET

Yeni hafta Ay'ın Kova burcundaki boşluk etkisiyle başlıyor. Bu hafta belirsiz ve endişeli bir başlangıca hazır olun. Alacağınız kararlarda dikkatli adımlar atmakta ve iyi düşünmekte fayda var.

Yeni hafta Ay’ın Kova burcundaki boşluk etkisiyle başlıyor. Bu hafta belirsiz ve endişeli bir başlangıca hazır olun. Alacağınız kararlarda dikkatli adımlar atmakta ve iyi düşünmekte fayda var.

Yeni hafta, Ay’ın Kova burcundaki etkisiyle başlıyor. Bu yüzden ruh halinizdeki değişimler ve huzursuz konular karşınıza çıkabilir. Önemli bir karar alırken çok iyi düşünmeli ve kendinizi rutin işlerinize odaklamalısınız. Ay’ın Kova burcundaki etkisi geçene kadar enerjinizi yükseltecek konulara odaklanmalı ve ruh halinizi dengede tutmalısınız. 

Ay, Salı günü öğle saatleri itibari ile Balık burcuna geçiş yapıyor. Balık burçları Ay’ın etkisiyle hassas ve duygusal olabilir kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Geçmişe yönelik konularda düşüncelerinizi arttırabilir özlediğiniz zamanlara doğru anı yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu dönemde kavga ve stresten uzak durmaya özen göstermelisiniz. 

Cuma ve Cumartesi günleri Ay Koç burcunda etkisini sürdürecek. Ay Koç burcundayken enerjiniz artacak ve neşeli konulara odaklanacaksınız. Yeni ve güzel başlangıçlara hazır olun. 10 Haziran Pazar gününe gelindiğinde ise Ay artık

Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Boğa burçları bu dönemde işlerini yavaşlatabilir ve önemli konuları ikinci plana atabilirler. Tembellikten kaçınmaya ve kendinizi salmamaya dikkat etmelisiniz. Pahalı harcamalardan kaçınmalı inatçı tavırlardan kendinizi alıkoymalısınız. 

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

Yeni haftanın şanslı burçları; Yengeç, Akrep, Başak, Boğa, Oğlak ve Akrep.

 

Burç yorumları Haftalık burç yorumları Günlük burç yorumları Yengeç burcu Kova burcu Oğlak burcu Astroloji Başak burcu Yay burcu Aslan bucu Balık burcu İkizler burcu Terazi burcu 4 Haziran 2018