Burçlarınız Bu Hafta Size Neler Söylüyor? 26 Mart -2 Nisan Haftası Burcunuzda Sizi Bekleyen Sürprizler

TAKİP ET

Duygusal ve eskiye dönük zamanlar yaşayacağınız kendinize yaşadığınız romantik anları hatırlatacağınız bol nostaljik bir hafta sizleri bekliyor. İşte 26 Mart-2 Nisan haftasında burçlarınızda sizi bekleyen sürprizler…

Duygusal ve eskiye dönük zamanlar yaşayacağınız kendinize yaşadığınız romantik anları hatırlatacağınız bol nostaljik bir hafta sizleri bekliyor. İşte 26 Mart-2 Nisan haftasında burçlarınızda sizi bekleyen sürprizler…

Yeni hafta Ay’ın Balık burcundaki ilerleyişi ile devam edecek ve duygusallık had safhada olacak. Geçmiş konular ve özlem dolu zamanlara hazır olun. Balık burçlarını bu hafta enerji dolu zaman zaman gözyaşı olan anlar bekliyor. Bu zamanlarda enerjinizi arttıracak şeylere yönelmenizde fayda var.

Koç burcuna sahip olan kişiler ise yeni haftada yeni aşka yelken açabilir. Etkilendiğiniz veya ilginizi çekecek kişilerle tanışmaya hazır olun. Yenilikler haftasında sizlerde kendinizi yeni bir iş deneyimi içinde bulabilir yepyeni bir hayata başlangıç yapabilirsiniz. 

MERKÜR 20 NİSAN’A KADAR BOĞA BURCUNDA

İletişim gezegeni olarak bilinen Merkür 20 Nisan 2018 tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Merkür’ün etkisi altına girecek Boğa burçları düşünce ve kararlarında daha sağlam adımlar atacak ve bazı konularda inatçı olacaklar.  Hafta sonu itibari ile İkizler burcuna geçiş yapacak olan Ay, bu burca sahip olan kişilerin iletişim dünyalarını canlandıracak ve sosyal kapılar açacak. Sevgili İkizler, bu süreç içerisinde yalan ve dedikoduya çok dikkat etmelisiniz. 

Yeni haftada Yengeç burçları da aşk yönünden oldukça şanslı. Partneririnizin yoğun ilgisiyle mest olacağınız bu haftada kendinizi her an şanslı hissedebilecek ve iş konusunda da deneyim sahibi olacaksınız. Dinlenmek için bulduğunuz fırsatları asla kaçırmamalı ve bu fırsatı en keyifli şekilde değerlendirmelisiniz. 

Sevgili Aslanlar, yepyeni ve enerji dolu bir aşka hazır olun. Yeni hafta sizin içinde yeniliklerle geliyor. Yeni teklifler ve ilgi dolu zamanlar sizlerle olacak. Sağlık açısından da kendinizi dinç ve iyi hissedeceğiniz bir haftada spora eğilim gösterebilirsiniz.

Başak burçlarını bu hafta yeni ortamlar ve yeni arkadaşlıklar bekliyor. Özellikle iş ortamında tanıştığınız birinden çok etkilenebilirsiniz. Çok çalışacağınız ve oldukça verimli olacağınız bir hafta ve bu çalışmanın karşılığını alacağınız güzel zamanlar sizleri bekliyor. Sadece biraz sabırlı ve pozitif olmalısınız. 

Sevgili Teraziler, yeni hafta sizlere sürprizler sunacak. Hiç beklemediğiniz yerlerde hiç beklemediğiniz yakınlaşmalar yaşayabilir ve kendinizi anın akışına bırakabilirsiniz. Başarılarınız ve azminizle ön plana çıkacağınız mükemmel bir hafta sizleri bekliyor. Sağlığınız için keyifli harcamalar yapacak ve kendinizdeki olumlu değişimin farkına varacaksınız.

Aşk ve yenilik bakımından sevgili Akrep burçları da bu haftanın şanslılarından olacak. Yaşadığınız kararsızlıklar biraz canınızı sıkacak olsa da iş hayatınızdaki başarılar ve terfi durumları moralinizi yerine getirecek. Ancak bu hafta içinde yeme içmenize çok dikkat etmeli ve mide rahatsızlıklarından kendinizi korumalısınız.

Yay burçları yeni haftada bekledikleri haberlere kavuşacak ve aşk hayatında kıpırdanmalar yaşayacak. Ancak iş hayatınızda yaşanacak olan bir karışıklığa dikkat etmenizde fayda var. Stres ve gerilimden uzak durmanız gerekebilir. Sağlığınız içinde aşırı heyecan ve stresten uzak durmalı ve kalbinizin sağlını korumaya özen göstermelisiniz. 

Sevgili Kovalar, yeni haftada yalnız kalmak ve sakinlemek isteyebilirsiniz. Sizi yoran ilişkilerinizden kopacak ve kendinizle baş başa kalarak kendinizi rahatlatacaksınız. Sevdiğiniz ve keyif alacağınız bir işe adım atabilirsiniz. Sağlığınız açısından depresyona karşı dikkatli olmalı kendinizi aşırı stresten olabildiğince uzak tutmalısınız. 

 

Haftalık burç yorumları Burç yorumları Merkür hangi burçta Ay hangi burçta Yengeç burcu Aslan burcu İkizler burcu Boğa burcu Kova burcu Yay burcu Terazi burcu Akrep burcu Koç burcu Balık burcu Başak burcu Burçlarda aşk 2018 b