Bu İlginç Yöntem Dişleri Beyazlatıyor

TAKİP ET

Beyaz dişlere sahip olmak birçok kişinin hayatı. Fakat kimyasal beyazlatma işlemleri hem çok pahalı hem de biraz tehlikeli. Eğer kimyasal beyazlatmayı tercih etmek istemiyorsanız işte ev yapımı diş beyazlatıcılar…

Zerdeçal

Hindistan cevizi yağı ile bir çay kaşığı zerdeçal karıştırıp insanla da nane yağı ekledikten sonra macun haline getirin. Diş macunu gibi Bu karışımı dişlerinize uygulayarak fırçalayın. Bu Macun etmenize gerekli bakımı yapar ve dişlerimizin beyazlaması sağlar.

Çilek

Bir odayı taze Çilek Işıklı Ezine bulabildiğiniz en iyi deniz tuzunu toz haline getirerek ile karıştırın. Macun kıvamını alan karışımı dişlerinize birkaç dakika masaj yaparak uygulayın ve daha sonra yıkayın. Karışımı 2 haftada bir uygularsanız diş minesi zarar görmez.

Limon

Limon suyu ve tuzu üçte biri oranında karıştırıp dişlerinizi fırçaladıktan sonra bu suyla ağzınızı çalkalayın. Haftada 2-3 defa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Çay ağacı yağı

%100 doğal  5 damla çay ağacı yağını yarım bardak su ile karıştırın. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra bu su ile ağzınıza durulayın ve birkaç hafta içinde farkı görün.

doğal diş beyazlatma yöntemleri diş beyazlatan yöntemler doğal evde diş beyazlatma