Bu Görüntüler Yürek Sızlattı! İstanbul'da Bonzai Bağımlısı 15 Genç Yol Kenarında Kendilerinden Geçti

TAKİP ET

Bonzai dehşeti gençleri her geçen gün daha fazla ağına almaya devam ediyor. İstanbul Sultanbeyli'de bulunan TEM otoyolunun kenarında yatmakta olan 15 genç herkesi şok etti. 15 gencin kendinden geçmiş bir halde otoyol kenarında yattığını gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Gençlerin bonzai kullandıkları için yol kenarında sızdıkları anlaşıldı.

Bonzai dehşeti gençleri her geçen gün daha fazla ağına almaya devam ediyor. İstanbul Sultanbeyli’de bulunan TEM otoyolunun kenarında yatmakta olan 15 genç herkesi şok etti. 15 gencin kendinden geçmiş bir halde otoyol kenarında yattığını gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Gençlerin bonzai kullandıkları için yol kenarında sızdıkları anlaşıldı.

İstanbul’da bonzai’nin gençler üzerindeki vahşetini bir kez daha ortaya koyan görüntüler gündem oldu. Sultanbeyli’de bulunan ve oldukça yoğun şekilde kullanılan Atatürk Caddesi ve TEM otoyolu arasında bulunan bir yeşillik alanda gündüz vakti görüntülenen olay herkesi şaşırttı. Uyuşturucu kullandıkları öğrenilen gençlerin sızıp kalmış şekilde olduğu görülen görüntüler herkesin içini sızlattı.

KENDİLERİNDEN GEÇTİLER

Yaklaşık olarak 15 gencin yer aldığı görüntülerde tiner, Bonzai, bali gibi  çeşitli uyuşturucu maddeleri kullanarak yol kenarında sızıp kaldıkları görüldü. Gençlerden bazıları yerlerde süründü bazıları ise oldukları yerde sızıp kaldı. Yaşları 15 ve 20 arasında değişen madde bağımlısı gençlerin bu hali gören bazı vatandaşların içini sızlatırken bazılarının ise rahatsızlık duymasına neden oldu.

 

istanbul sultanbeyli bonzai gençlerin yürek sızlatan hali bonzai kullanan gençler