Bu Eski İlaç 100 Hastalığa İyi Gelebilir

TAKİP ET

Hepimiz sağlığımızı birçok yönden iyileştirmek istiyoruz. Yıllar geçtikçe, birçok hastalık geliştirmeye daha yatkın hale geliyoruz. Peki sağlık için doğal çözüm önerilerini sizlere versek nasıl olur?

Bu eski ilaç, iyi beslenme, fiziksel aktivite ve diğer sağlıklı alışkanlıklar ile birlikte fiziksel ve zihinsel durumu korumamıza yardımcı olacaktır. İki güçlü bileşen olan sarımsak ve kırmızı şarapla yapılan bu antik çözüm, aşağıdakilerle ilgili 100 farklı hastalığı tedavi edebileceği için bize ekstra bir avantaj sağlayabilir:

Solunum sistemi Bağışıklık sistemi Kardiyovasküler Karaciğer, böbrekler Lenfatik sistem, diğerleri arasında.

SARIMSAĞIN SAĞLIK İÇİN FAYDALARI NELERDİR?

Sarımsak çiğ bir gıda ve büyük bir doğal ilaçtır. Sahip olduğu antiseptik özellikleri, mantar öldürücüler, onu bu kadar değerli yağar. Sarımsağın bileşeni olan allisin, vücudu temizlemenin yanı sıra büyük miktarda virüs ve bakteri ile mücadele etmekten sorumludur. Antioksidanlar bakımından zengin olmasının yanı sıra, bu eski ilaç, aşağıdaki gibi hastalıkları önleme ve bunlarla mücadele etme yeteneğine sahiptir:

Yüksek kolesterol Yüksek tansiyon Grip ve soğuk algınlığı Sindirim problemleri Enfeksiyonlar Zayıf kan dolaşımı.

Sarımsağın, antikanser özelliklere sahip olduğu, böylece mide kanseri riskini% 50'ye ve kolorektal kanser riskini% 66'ya düşürdüğü ortaya çıkmıştır.
Sonuç olarak, sarımsakların süper besin olduğunu söyleyebiliriz çünkü savunmamızı arttırmamıza, kanseri önlememize, kardiyovasküler riskleri azaltmamıza ve cilt sağlığını iyileştirmemize yardımcı oluyor.

KIRMIZI ŞARABIN SAĞLIĞA FAYDALARI NELERDİR?

Bu kadar eski bir içki aynı zamanda değerli olan eski ilaçtır. Kırmızı şarap, antioksidanlar açısından zengin, ayrıca vücudu iyi yapan birçok besini de içeriyor. Kırmızı şarap, makul miktarlarda tüketildiğinde sağlıklı bir besindir. Ancak, günde iki kadehi geçmemeliyiz.
Aynı zamanda eski bir çaredir çünkü güçlü antioksidanlarını şu amaçlarla kullanabiliriz:

Kalp sağlığını iyileştirmek Kolesterolü azaltmak Kan dolaşımını artırmak Hücre yenilenmesini teşvik etmek Şişmanlığın azaltılmasına yardımcı Vücudu temizleme Bilişsel işlevi geliştirmek Erken yaşlanmayı önlemek.

Kırmızı şarap ayrıca büzücü özelliklere ve anti-enflamatuar etkilere sahiptir ve oyuklarla ilişkili oral bakterilerle mücadelede yardımcı olabilir.
Vücudun iyi durumda kalmasına yardımcı olurken, hareketsiz yaşam tarzının sonuçlarını azalttığını da vurguluyoruz.
Orta derecede kırmızı şarap tüketimi ile akciğer, meme ve prostat kanseri risklerinin azalması arasında da bir ilişki vardır. 
Bu fayda yüksek oranda resveratrol ile ilgilidir.

SAĞLIĞI İYİLEŞTİRMEK İÇİN SARIMSAK VE KIRMIZI ŞARAP İLACI NASIL HAZIRLANIR?

Bu antik çözüm yolunun hazırlanması, kanı temizlememize, bağışıklık sistemini güçlendirmemize yardımcı olurken kötü kolesterolü ortadan kaldırır.
Buna ek olarak, kalp ve damar sağlığını iyileştirir, hastalıkları önler, cilt sağlığını iyileştirir, enfeksiyonlarla savaşır, diğer yararların yanında.
Malzemeler
12 diş sarımsak
1/2 litre kaliteli kırmızı şarap
Yapılışı:
Sarımsak tanlerinin her birini dört parçaya bölün, ardından bir cam kavanozda kırmızı şarapla karıştırın.
Şişeyi sıkıca kapatın ve iki hafta boyunca güneş ışığı alan bir yerde saklayın.
Bu süre zarfında, şişeyi her gün, günde iki veya üç kez sallayın.
Son olarak, şişenin içeriğini süzün ve başka bir kaba veya karanlık bir şişeye yerleştirin.
Olduğu gibi saklayın ve belirtilen dozu her gün tüketin.
Doz: Bir ay boyunca günde üç kez bu içecekten bir kaşık alın. İdeal olan bu ilacı yılda en az 2 kez kullanmaktır.
ÇOK ÖNEMLİ! Herhangi bir preparat kullanmadan önce, doğal ürünlerle olsa bile daima doktorunuza danışın.

 

sarımsak sarımsağın faydaları kırmızı şarabın faydaları sarımsak ilacı sarımsak ve kırmızı şarap ilacı