Bu Çocuğun Yaşına İnsanın İnanası Gelmiyor

TAKİP ET

Sadece 4 yaşında olan Bayzid, yaşıtlarından çok farklı görünüyor. Bayzid, sarkan cildi ve kırışıklıkları yüzünden yaşlı biri gibi görünüyor. Bayzid'in bu dış görünümünün altında yatan gizem ise doktorlar tarafından daha çözülemedi.

Sadece 4 yaşında olan Bayzid, yaşıtlarından çok farklı görünüyor. Bayzid, sarkan cildi ve kırışıklıkları yüzünden yaşlı biri gibi görünüyor. Bayzid'in bu dış görünümünün altında yatan gizem ise doktorlar tarafından daha çözülemedi.  

Her insan, kendine özgü dış görünüşe sahiptir. Bu yüzdende insanda önemli olan dış görünüm değil, iç güzelliktir. Dört yıl evvel dünyaya gelen Bayzid'in yaşlı görünümü ebeveynlerinin gözünden kaçmadı. 

Bangladeş'in Magura bölgesinde yaşayan 4 yaşındaki Bayzid'in sağlık durumu iyi olmasına rağmen yaşlı dış görünümüne doktorlar tarafından teşhis konulamıyor. Bayzid'in evde mutlu olması için ailesi elinden geleni yapsa da dışarı çıktığı zaman istenmeyen bakışlar Bayzid'i rahatsız ediyor. 
 

Bayzid'in annesi Tripty, "Oğlumuzu dışarı çıkardığımız zaman insanlar, Bayzid'e bakarak aralarında gülüşüyorlar." dedi. 

Komşuları ise rahatsızlığını bildiğinden dolayı Bayzid'e çok iyi davranıyorlar. 

Bayzid, futbol oynamayı çok seven eğlenceli bir kişiliğe sahip. İçindeki çocuğu, dış görünüşünün bile öldürmesine izin vermemiş. Bayzid'in ara sıra hastalandığı da oluyor. 
Bayzid, bugüne kadar birçok doktor tarafından tedavi edilmesine rağmen hastalığına teşhis konulamadı. 

Hastalığın nedenini teşhis edemeyen doktorlar, en azından hastalığın belirtilerini azaltan tedavi yöntemi buldular. 

Ancak oldukça masraflı olan bu tedavi yöntemi ile ilgili baba, oğlunun tedavi masraflarını karşılayamadığı için kendisini kötü hissettiğini söyledi. 

Aile, her şeye rağmen geleceğe umutla bakarak oğullarının tamamıyla iyileşeceği tedavi yönteminin bulunacağına inanıyorlar. 

Bayzid Bangladeş yaşlı görünüm çocuk doktor tedavi yöntemi