Bu Başka Sevgi! İşçilerden Metrelerce Yükseklikte Ata İçin Saygı Duruşu

TAKİP ET

10 Kasım Atatürk'ün ölümünün 79. yıl dönümünde sabah saat tam 9.05'te çalan siren sesleri tüm Türkiye'de hayatı durdurdu. Yollarda, evlerde, okullarda olmak üzere vatandaşlar siren sesi ile birlikte hayatı 1 dakikalığına durdurarak saygı duruşuna geçti ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. Bu anlarda telefon kameralarına yansıyan Taksim'de bir inşaatta çalışan işçilerin işlerini bırakarak metrelerce yükseklikteki vinçte saygı duruşunda durduğu anlar duygulandırdı.

10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 79. yıl dönümünde sabah saat tam 9.05’te çalan siren sesleri tüm Türkiye’de hayatı durdurdu. Yollarda, evlerde, okullarda olmak üzere vatandaşlar siren sesi ile birlikte hayatı 1 dakikalığına durdurarak saygı duruşuna geçti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Bu anlarda telefon kameralarına yansıyan Taksim’de bir inşaatta çalışan işçilerin işlerini bırakarak metrelerce yükseklikteki vinçte saygı duruşunda durduğu anlar duygulandırdı.

Türkiye bugün tek bir yürekle saat tam 09.05’te saygı duruşunda durdu. Atatürk’ün ölümünün 79. yıldönümünde İstanbul Taksim’de bir inşaatta çalışan işçilerin siren sesleri ile birlikte işlerini bırakarak metrelerce yükseklikteki vincin üzerinde saygı duruşunda durduğu görüldü.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM REKORU KIRDI

İstanbul Taksim’de vinç üzerinde metrelerce yükseklikte olan inşaat işçilerinin saat 09.05’te tüm işlerini bırakarak Atatürk için saygı duruşuna geçtiği anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. İnşaat işçilerinin duygulandıran görüntüleri sosyal medyada da paylaşım rekoru kırdı.

 

10 Kasım 2017 09.05 Atatürk Ölüm yıldönümü 79. yıl İstanbul Taksim İnşaat işçileri Metrelerce yükseklik Saygı duruşu