Brüksel'in Ardından Londra'da Saldırıyla Sarsıldı! Polislere Kılıçlı Saldırı Şoku

TAKİP ET

Belçika'nın başkenti Brüksel'de askerlere bıçaklı saldırı olayının şoku henüz atlatılamamışken bir saldırı haberi de Londra'dan geldi. İngiltere'nin başkenti Londra'da polislere kılıçlı saldırı düzenlendi.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de askerlere bıçaklı saldırı olayının şoku henüz atlatılamamışken bir saldırı haberi de Londra’dan geldi. İngiltere’nin başkenti Londra’da polislere kılıçlı saldırı düzenlendi.

Avrupa iki kentte meydana gelen saldırı olayları nedeniyle diken üstünde. Alınan son bilgilerde geride bıraktığımız saatlerde Belçika’nın başkenti Brüksel’de askerlere yönelik olarak yapılan bıçaklı saldırıda saldırganın ‘Allahü Ekber’ diye bağırdığı iddia edildi. Yaşanan saldırıda 2 askerin hafif şekilde yaralandığı öğrenilirken saldırıyı gerçekleştiren kişinin 30 yaşlarında Somalili bir şahıs olduğu iddia ediliyor. 

LONDRA POLİSİNE KILIÇLI SALDIRI

Brüksel’de meydana gelen bıçaklı saldırının şoku henüz atlatılamamışken Avrupa ülkesi olan İngiltere’nin başkenti Londra’da Buckingham Sarayı dışında bir şahsın kılıçla polislere saldırdığı öğrenildi. Yaşanan kılıçlı saldırı sonucunda iki polisin yaralandığı öğrenilirken saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi ulaştı.

 

londra ingiltere polis kılıçlı saldırı kılıç brüksel askerler bıçaklı saldırı