Böyle Rezillik Görülmedi! Ünlü Hava Yolu Şirketinde 4 Hostes ve 2 Pilotun Karıştığı Grup Cinsel İlişki Skandalı Sosyal Medyayı Çalkaladı

TAKİP ET

Çin'in en büyük hava yolu şirketlerinden biri olan China Eastern Airlines son günlerde grup cinsel ilişki haberleriyle gündeme geliyor. İddialara göre, 4 hostes ve 2 pilotun yer aldığı söylenen grup cinsel ilişki görüntüleri Çin'de yayınlanmış ve sosyal medya üzerinde sansürlenmiş durumda.

 

Çin’in en büyük hava yolu şirketlerinden biri olan China Eastern Airlines son günlerde grup cinsel ilişki haberleriyle gündeme geliyor. İddialara göre, 4 hostes ve 2 pilotun yer aldığı söylenen grup cinsel ilişki görüntüleri Çin’de yayınlanmış ve sosyal medya üzerinde sansürlenmiş durumda.

Çin’de son günlerde gündem konusu olan grup cinsel ilişki skandalı ülkeyi çalkalamaya devam ediyor. Çin’in en büyük sosyal medya platformu Weibo’da yayınlanan ve hızla yayılmaya başlayan bir videoda, 4 kadın ve 2 erkeğin grup cinsel ilişki yaşadığı öğrenildi. Bu görüntülerde yer alan kişilerin Çin’in en büyük hava yolu şirketlerinden biri olan China Eastern Airlines’ta çalışan hostes ve pilotlar olduğu iddiaları ortalığı daha da karıştırdı. 

HAVA YOLU ŞİRKETİ İDDİALARI YALANLADI

Çin’in en büyük hava yolu şirketinde çalıştığı iddia edilen ve skandal görüntülerde yer aldıkları belirtilen 4 hoster ve 2 pilot hakkında şirket yetkilileri tarafından açıklama geldi. Yetkililer, görüntülerdeki şahısların kendi personelleri olmadığını ve görüntülerin Afrika’da çekildiğini iddia etti. Yetkililerden yapılan açıklamada, görüntülerin tamamen China Eastern Airlines şirketini karalamak için maksatlı olarak paylaşıldığını iddia etti.

ÇİN’DE GÖRÜNTÜLER SANSÜRLENDİ

Yaşanan olaylar ve skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gelen tepkiler sonrasında görüntülerin Çin’de sansürlendiği öğrenildi. Ayrıca görüntüler ilk olarak yayınlanan ve patlak veren Weibo adlı sosyal medya platformundan da kaldırıldı. Sosyal medyayı karıştıran skandal görüntülerin Çin’de yasaklanmasına rağmen Twitter’da hızla yayılmaya devam ettiği öğrenildi. 

 

Dünya haberleri Çin Hava yolu Grup cinsel ilişki Hostesler Pilotlar China Eastern Airlines Sosyal medya