Boyadığı Evin Parasını Alamayan İşçi Balkona Çıkıp Öyle Bir Şey Yaptı Ki…

TAKİP ET

Antalya'da boyadığı bir daireye karşılık olarak 900 liralık alacağının kendisine ödenmediğini söyleyen A.Ş isimli bir işçi dairenin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Yürekleri ağza getiren işçi daha sonra ev sahibinin kendisine parayı vereceğini söylemesiyle balkondan indi.

Antalya’da boyadığı bir daireye karşılık olarak 900 liralık alacağının kendisine ödenmediğini söyleyen A.Ş isimli bir işçi dairenin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Yürekleri ağza getiren işçi daha sonra ev sahibinin kendisine parayı vereceğini söylemesiyle balkondan indi.

Alınan bilgilere göre, Antalya’da bir dairenin boyanması için ev sahibi ile 600 liralık bir anlaşma yapan tadilat işçisi A.Ş’nin işini bitirmesinin ardından daire sahibinin kendisine 600 TL vermesi üzerine akıllara durgunluk veren eylemi gerçekleştirdi.

900 TL İSTEDİ

Aldığı 600 lira sonrasında dairenin kapı ve pencerelerini de boyadığını söyleyen işçi ev sahibinden 900 lira istedi ve ikili arasında geçen konuşma sonrasında A.Ş’nin boyama işlemini gerçekleştirdiği dairenin balkonuna çıkarak intihara kalkıştığı öğrenildi. Olayı gören vatandaşlar büyük bir panikle polis ve sağlık ekiplerine haber verirken bölgeye itfaiye ekipleri de çağırıldı. 

BALKONA ÇIKARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Olay yerine gelen polis ekipleri durumla ilgili bilgi aldıktan sonra daireye çıkarak kendini aşağı atmakla tehdit eden A.Ş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Polisin kendisiyle konuştuğu sıralarda balkonun demir korkuluklarına çıkan ve hayatını tehlikeye atan A.Ş, eline bir taş parçası alarak aşağıda bekleyen kalabalığı tehdit ederek olay yerini terk etmelerini istedi. Balkondan inmemekte ısrar eden ve intihar edeceğini söyleyen A.Ş dairesini boyadığı ev sahibinin kendisine istediği parayı vereceğini söylemesi ile balkondan inerek intihardan vazgeçti. 

 

Antalya haberleri Boya işçisi İntihar Boya Para