Boşanma sürecindeki eşinin evini basarak ateşe veren adam, intihar etti

TAKİP ET

Siirt'te son derece trajik bir olay yaşandı. Boşanma aşamasındaki Lokman Karataş (28), hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşinin kaldığı eve gitti. Ancak bu ziyaret, korkunç bir şekilde sona erdi. Lokman Karataş, eve girip apartmanın damında giriş aradıktan sonra yaşanan üzücü olaylar zinciri sonucunda intihar etti.

Olay, Kooperatif Mahallesi'ndeki 1712. sokakta bulunan 5 katlı apartmanın 5. katında gerçekleşti. Lokman Karataş, uzun bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma süreci devam eden eşiyle görüşmek istedi. Ancak eşi, hakkında uzaklaştırma kararı olduğu için Karataş'ın talebini geri çevirdi. Bunun üzerine Lokman Karataş, apartmanın damına çıkarak içeri girmeye çalıştı. Eşiyse çocuklarıyla hızla evi terk ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Lokman Karataş, evde eşi ve çocuklarını bulamayınca içeride kilitli kaldı. Polisin gelmesi üzerine evi ateşe veren Karataş, evden dumanlar yükselirken içeriden bir el silah sesi duyuldu. Polisin uyarılarına rağmen evden çıkmayı reddeden Karataş, sonunda silahla kendine ateş ederek hayatına son verdi. Evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Lokman Karataş'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayın ayrıntılarına dair soruşturma başlatıldı.

Bu trajik olay, bölgede derin bir üzüntü yarattı. Lokman Karataş'ın yaşamına son vermesi ve evde çıkan yangın, olayın korkunç boyutlarını gözler önüne serdi. Siirt halkı, böylesine acı bir olayın ardından şok ve üzüntü içerisinde.

Siirt ölüm haberi yangın