Bolu'da Dehşete Düşüren Görüntüler! Polis Hamile Kadına Ateş Ederek Kocasını Dövdü

TAKİP ET

Bolu'da hamile bir kadın ve eşi komşuları olduğu öğrenilen trafik polisi tarafından dehşeti yaşadı. Komşular arasında çıkan kavgada polisin silahını ateşlediği ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Hamile kadın ve kocasını döven trafik polisi apartman sakinlerine dehşeti yaşattı.

Bolu’da hamile bir kadın ve eşi komşuları olduğu öğrenilen trafik polisi tarafından dehşeti yaşadı. Komşular arasında çıkan kavgada polisin silahını ateşlediği ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Hamile kadın ve kocasını döven trafik polisi apartman sakinlerine dehşeti yaşattı.

Olay, Bolu’da geride bıraktığımız Pazar günü meydana geldi. Bir apartmanda yaşanan olayda, komşu oldukları öğrenilen bir trafik polisi ve karı koca arasında kavga çıktı. Alınan bilgilere göre, 39 yaşında ve 6 aylık hamile olan Nevrim Aslım ile kocası Halit Aybatan trafik polisi olan üst komşuları C.A ile önce sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine trafik polisi C.A, 6 aylık hamile olan Nevrim Aslım’ı darp etmeye başladı. Polisin kadını darp etmeye başlamasıyla kadının eşi Halit Aybatak olaya dahil oldu. Adamın tepki göstermesi üzerine polis memuru bu kez Halit Aybatan’a yönelerek saldırmaya başladı. 

BELİNDEKİ TABANCASINI ÇIKARARAK ATEŞ ETTİ

Alınan bilgilere göre, olay anında polis memuru C.A, belindeki tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Hamile kadının eşini darp etmeye devam eden polis memuru daha sonra adamı apartmanın merdivenlerinden aşağı yuvarladı. Bu sırada 6 aylık hamile Nevrim Aslım yaşadığı korku ve panikle merdivenlere yığıldı. Olay anında sesleri duyan diğer apartman sakinleri evlerinden çıkarak polis memuru C.A’yı sakinleştirmeye çalıştı. Aldığı darbeler sonucunda kolları ve gözü moraran Nevrim Aslım, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından emniyete giden Aybatan çifti polis memuru C.A’dan şikayetçi oldu.

 

Bolu Polis Trafik polisi Darp Komşu kavgası Hamile kadın Aprtman