Bir Türlü Kilo Veremiyordu! Karnından Çıkan Şey Doktorları Bile Dumur Etti

TAKİP ET

Kayseri'de bir kadın uğraşmasına rağmen bir türlü kilo verememesi ve karnında beliren şişlikten şüphelenmesi sonucunda hastaneye başvurması üzerine korkunç gerçeği öğrendi. Talihsiz kadının karnından tam 9 kilo kitle çıktığı ve bu kitlenin üçüz çocuk ağırlığında olduğu öğrenildi.

Kayseri’de bir kadın uğraşmasına rağmen bir türlü kilo verememesi ve karnında beliren şişlikten şüphelenmesi sonucunda hastaneye başvurması üzerine korkunç gerçeği öğrendi. Talihsiz kadının karnından tam 9 kilo kitle çıktığı ve bu kitlenin üçüz çocuk ağırlığında olduğu öğrenildi.

Kayseri’de yaşayan Hamdiye Koçer isimli kadın, çok uğraşmasına rağmen bir türlü kilo veremiyor ve karnında sürekli şişlik meydana geliyordu. Karnındaki şişlik ve sertlikten şüphelenmeye başlayan Koçer’in sonunda bir hastaneye başvurdu ve hastanede şaşkına çeviren gerçeği öğrendi. Kadının karnından tam 9 kiloluk kitle çıkarıldı. Doktorları bile şaşkına çeviren bu kitlenin fotoğrafı sosyal medyada da şaşkınlık yarattı.

ÜÇÜZ BEBEK BÜYÜKLÜĞÜNDE

Hastaneye başvuran ve yapılan tetkikler sonucunda karnında 9 kiloluk bir kitle bulunduğu tespit edilen kadının karnındaki bu kitlenin üçüz bebek büyüklüğüne denk geldiği belirtildi.

BUGÜNE KADAR KİTLEYİ KİLO SANMIŞ

Doktorların MR ve ultrason testi istediği kadının test sonuçları çıktığında yumurtalıklarında 9 kiloluk bir kitle tespit edildiği öğrenildi. Acilen ameliyata alınan talihsiz kadının yapılan başarılı operasyon sonucunda karnındaki büyük kitleden kurtulduğu ve eski sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Yaşadıkları karşısında büyük şok yaşadığını söyleyen Hamdiye Koçer, karnındaki kitleyi hep kilo sandığını ancak durumun çok farklı olduğunu belirtti. 89 kiloya kadar çıktığını söyleyen Koçer, karnından 9 kiloya yakında kitle çıkarıldığını şimdi adeta bir kuş kadar hafiflediğini söyledi.

 

Sağlık haberleri Kayseri Karından çıkan kitle Üçüz bebek ağılığındaki kitle