Bir Mahkumun Başını Kestiler! Cezaevinde Büyük Kavga: 106 Kişi Firar Etti, Ölüler var

TAKİP ET

Brezilya'da bir cezaevinde çeteler arasında büyük bir kavga çıktığı ve kavganın çatışmaya dönüştüğü öğrenildi. 2018 yılına girilen ilk günde çıkan büyük kavga sonucunda 106 kişinin firar ettiği ve 9 kişinin öldüğü öğrenildi. İşte detaylar…

Brezilya’da bir cezaevinde çeteler arasında büyük bir kavga çıktığı ve kavganın çatışmaya dönüştüğü öğrenildi. 2018 yılına girilen ilk günde çıkan büyük kavga sonucunda 106 kişinin firar ettiği ve 9 kişinin öldüğü öğrenildi. İşte detaylar…

Brezilya’da Colonia eyaletinde yer alan Agroindustrial cezaevinde bir grup çete arasında karşılıklı kavga çıktığı ve kavganın kısa sürede çatışmaya dönüştüğü öğrenildi. 

9 ÖLÜ, 14 YARALI

Olayla ilgili yetkililerden alınan bilgilerde, cezaevinde çeteler arasında çıkan karşılıklı çatışmada 9 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 14 kişinin de çıkan kavgada yaralandığı öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili gelen iddialar arasında çıkan kavgada bir mahkumun başının kesildiği öne sürüldü. 

106 KİŞİ FİRAR ETTİ

Çıkan olaylar sırasında mahkumların ortalığı savaş alanına çevirdiği ve yatakları ateşe vererek yangın çıkmasına neden olduğu öğrenildi. Mahkumların yaktıkları yataklar sonucunda cezaevinde yangın çıktığı ve itfaiyenin yangına müdahale ederek söndürdüğü öğrenildi. Bu sırada yangındaki karışıklığı fırsat bilerek firar eden 106 mahkumun firar ettiği öğrenildi. Firar eden mahkumlardan 29’unun yakalandığı öğrenilirken diğer 77 firari mahkumun yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

AMAZONLAR BÖLGESİNDE DE İSYAN ÇIKMIŞTI

Geride bıraktığımız yıllarda Amazonlar bölgesinde yer alan Anisio Jobim cezaevinde isyan çıktığı öğrenilmiş ve çıkan isyanda yaklaşık 56 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

 

Dünya haberleri Brezilya Cezaevi Cezaevinde kavga Başı kesilen mahkum