Bir Kent Küçük Ufuk'u Arıyor! Camilerden Sürekli Bu Anons Yapılıyor

TAKİP ET

Hatay'ın Hassa ilçesi Amanos Dağı eteklerinde Önceki gün kaybolan 6 yaşındaki işitme engelli Ufuk Tatar'ın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Hem arama kurtarma ekipleri hem de vatandaşlar Amanos Dağları eteklerinde ve mahallede Ufuk un bulunabilmesi için dedik dedik arama çalışması yapıyor. Bu sırada camilerden de anonslar yapılarak vatandaşların evlerinin çevresine, bahçelerine ve Kömürlüklerine bakmaları isteniyor.

Hatay'ın Hassa ilçesi Amanos Dağı eteklerinde Önceki gün kaybolan 6 yaşındaki işitme engelli Ufuk Tatar’ın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Hem arama kurtarma ekipleri hem de vatandaşlar Amanos Dağları eteklerinde ve mahallede Ufuk un bulunabilmesi için dedik dedik arama çalışması yapıyor. Bu sırada camilerden de anonslar yapılarak vatandaşların evlerinin çevresine,  bahçelerine ve Kömürlüklerine bakmaları isteniyor.

Hatay’ın Hassa ilçesi Amanos Dağı eteklerinde önceki gün amcası ile birlikte su almaya gittikten sonra kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar’ı arama çalışmaları devam ediyor. Ufuk un en son görüldüğü su kaynağı, Amanos dağı etekleri ve mahalle Jandarma Özel Harekat, komando ve AFAD ekipleri tarafından didik didik aranıyor. 

CAMİLERDEN ANONS YAPILIYOR
Bölgede bulunan bütün ev ve bahçeler ekipler tarafından aranırken camilerden de sık sık anonslar yapılarak vatandaşların evlerin çevrelerini bahçe ve kömürleri bakmaları isteniyor. Ankara'da bulunan Jandarma Özel asayiş Komutanlığı ekipleri de Ufuk Tatar'ın arama çalışmalarına katılıyor.  Alınan bilgiye göre Ankara, Adana ve Hatay'dan 215 kişinin arama çalışmalarına katıldığı ve yaklaşık 30 kilometrelik alanın tarandığı öğrenildi.  Ayrıca arama çalışmaları sırasında bölgede çocuk gören ekipler tek başlarına su birikintileri ve ormanlık alanlara gitmemelerini söylüyor. 

 

hatay hassa amanos dapı etekleri kayıp ufuk tatar son dakika