Bir İlçe Böyle Karıştı! Genç Kızı Köylüler Kurtardı

TAKİP ET

Giresun'a bağlı Eynesil ilçesi Aralık köyünde yaşanan olay koskoca bir ilçeyi karıştırdı. Akşam saatlerinde dershaneden çıktıktan sonra evine gitmekte olan 19 yaşındaki E.A. isimli genç kız...

Giresun’a bağlı Eynesil ilçesi Aralık köyünde yaşanan olay koskoca bir ilçeyi karıştırdı. Akşam saatlerinde dershaneden çıktıktan sonra evine gitmekte olan 19 yaşındaki E.A. isimli genç kız, yolda yürüdüğü esnada bir kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Genç kızı sözlü olarak taciz ettikten sonra sürükleyen ve darbeden şüpheli kişi, genç kızın attığı çığlıklar üzerine telaşlanarak kaçma teşebbüsünde bulundu.

Genç kızın yardımına koşan çevredekiler, şüpheli kişiyi alt geçitte sıkıştırdı. Çevredekiler tarafından ele geçirilen şüpheli şahıs jandarma ekiplerine teslim edildi. Yaralanan genç kız ise Giresun Devlet Hastanesinde tedavi ediliyor. Cezaevinden firar ettiği ileri sürülen şüpheli şahıs, jandarmadaki sorgusu tamamlandıktan sonra nöbetçi mahkemede yargılanmak üzere Görele Adliyesi’ne götürüldü.

Olayın sosyal medyada duyulması üzerine adliye önünde toplanan kalabalık, şüpheli şahsı linç etmek isteyince polis ve jandarma, adliye çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Giresun Eynesil genç kız sosyal medya Görele