Bir Ailenin Dramı! Oğlumuz Her An Katliam Yapabilir!

TAKİP ET

Oğulları 8 yıldan bu yana uyuşturucu bağımlısı olan Durmuş B. ile Ayşegül B. çifti, yetkililerden yardım bekliyor. Çocukların kendi rızası ile tedavi olmaya yanaşmadığını söyleyen aile, 'Sabahlara kadar nöbet tutuyoruz, evimizi yakacak diye. Torunlarım var, evlatlarım var. Çevremizdekilere saldırıyor, ailemize saldırıyor. Her gün adliyedeyiz, her gün karakollardayız' ifadelerini kullandı.

Bilecik'te yaşayan Durmuş B.(53) ile Ayşegül B. (50) çifti,  yaklaşık 8 yıldan beri uyuşturucu bağımlısı olan oğullarını kurtarmak için yetkililerden yardım istiyor. Oğullarının tedaviye kendi isteğiyle yanaşmadığını belirten aile, Her an birilerine zarar verme ihtimalinin olduğunu söylüyor.

YARDIM BEKLİYORLAR

Oğullarının 8 yıldan beri Uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen baba Durmuş B., “Uyuşturucu nedeniyle kafası tamamen gitmiş durumda. Beş aydır Bilecik’te gitmediğimiz kamu kuruluşu kalmadı. Valilikten yardım alamadık, adliyeden yardım alamadık, sağlık müdürlüklerinden yardım alamadık. Çocuğumuz şu anda Bilecik’te gezen canlı bomba. Devlet büyüklerimizden Allah rızası için yardım istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

HER AN KATLİAM YAPABİLİR 

Uyuşturucu etkisi altındayken oğlunun her türlü zarar verebileceğini ifade eden baba, “Her an çocuğum katliam yapabilir. ‘Evlerinizi yakacağım. Sizi öldüreceğim’ diyerek, bizi tehdit ediyor. Bizi, ‘uyuşturucu bulacaksınız’ diye tehdit ediyor. Ne yapacağımızı şaşırdık, sabahlara kadar uyumuyoruz. Çocuklarımızı mı öldürecek, evimizi mi yakacak? diye her an tedirginiz. Perişan durumdayız. Sabahlara kadar ağlıyoruz. Kendi rızası ile hastaneye yatmıyor. Kendisini ikna edemiyoruz”  dedi.

Bilecik son dakika haber