Binadan Ceset Sarktı, Görenler Telefona Sarıldı! Genç Tamircinin Ölümü Şaşkına Çevirdi

TAKİP ET

Rusya'da Sibirya bölgesinde aşırı yoğun geçen soğuklar nedeniyle zorlu şartlar yaşanırken genç bir tamircinin çatıda donarak ölmesi ve cesedinin bir buz kalıbı gibi çatıdan aşağı sarkması yaşanan olağanüstü soğukların boyutunu gözler önüne seriyor.

Rusya’da Sibirya bölgesinde aşırı yoğun geçen soğuklar nedeniyle zorlu şartlar yaşanırken genç bir tamircinin çatıda donarak ölmesi ve cesedinin bir buz kalıbı gibi çatıdan aşağı sarkması yaşanan olağanüstü soğukların boyutunu gözler önüne seriyor.

Rusya Sibirya bölgesinde dondurucu soğuklar devam ederken bir pansiyonun çatısından sarkan donmuş ceset görenleri şaşkına çevirdi.

TAMİRCİ GENÇ DONARAK CAN VERDİ

26 yaşında olduğu öğrenilen ve tamircilik işiyle uğraştığı belirtilen Yevgeni Tikhonov isimli gencin bir pansiyonun çatısından bacakları aşağı doğru sarkmış şekilde bulunduğu öğrenildi. Başının karla kaplı olduğu görülen genç tamircinin donarak öldüğü belirlemesi yapılırken binada elleri çatıya tutunmuş şekilde ve binadan sarkmış şekilde kaldığı görüldü. Olay üzerine bölgeye gelen yetkililer tamirci gencin intihar mı ettiği yoksa ölüm sebebinde başka bir sebep mi olduğunu araştırırken gencin çatıdaki halini görenler cep telefonları ile kayıt yaptı.

İŞİNİ ÇOK SEVEREK YAPIYORMUŞ

Öte yandan donarak çatıda donarak can veren tamirci gencin Sibirya Anzhero-Sudzhensk şehrinde yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. İşini çok severek yaptığı ve işine bağlı olduğu belirtilen Tikhonov isimli gencin sürekli bina tepelerinde gezdiği ve çatılarda çekildiği fotoğrafların hepsini sosyal medya hesabında sık sık paylaştığı öğrenildi. Gencin yakınlarından alınan bilgilerde ise sürekli çatılarda olduğu belirtilen gencin sadece uyumak için aşağıya ineceğini söyleyerek sık sık işiyle ilgili espriler yaptığını belirtiyorlar. 

 

Dünya haberleri Rusya Sibirya Çatıda donarak ölen tamirci Nasıl Öldü