Bilecik'te Korkunç Olay! 81 Yaşındaki Yaşlı Adam Karısını Kafasına Baltayla Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde 81 yaşındaki yaşlı bir adam, 79 yaşında olan karısını başına balta ile vurarak feci bir şekilde öldürdü. İşte haberin detayı…

Bilecik’in Bozüyük İlçesi’nde 81 yaşındaki yaşlı bir adam, 79 yaşında olan karısını başına balta ile vurarak feci bir şekilde öldürdü. İşte haberin detayı…

Bilecik’in Bozüyük İlçesi’nde tam anlamıyla korkunç bir olay meydana geldi! Bilecik’in Bozüyük İlçesi’ne bağlı bulunan Çarşı Mahallesi’nde ikamet etmekteki 81 yaşındaki Mehmet F. İle 79 yaşında olan eşi Zeynep F., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışmaya başladılar ve tartışma git gide daha da büyüdü.

BALTAYLA KAFASINA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Eşi Zeynep F. ile tartışmaya devam eden Mehmet f., bu tartışma giderek daha da büyüyünce eline aldığı balta ile eşinin kafasına vurdu ve yaşlı kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Karısının bir süre sonra öldüğünü fark eden yaşlı adam karakola gitti ve teslim oldu.

Yaşlı adamın ifadesinin alınmasının ardından ise sağlık ekipleri ile beraber polis ekipleri de eve gitti ve yaşlı kadının cansız bedeni ile karşılaşıldı. Savcının olay yeri incelemesinin ardından ise ceset otopsi için Bursa Adli Tıp’a yollandı. Mehmet F. ise işlemlerinin tamamlanıp adliyeye sevk edilmesi için karakola götürüldü.  Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.