Beştepe'deki Özel Görüşme Son Buldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Arasında Neler Konuşuldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de ağırladı. Yaklaşık 35 dakika süren özel görüşme sonrasında görüşme sırasında çok sıcak görüntüler objektiflere yansıdı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Beştepe’de ağırladı. Yaklaşık 35 dakika süren özel görüşme sonrasında görüşme sırasında çok sıcak görüntüler objektiflere yansıdı. İşte detaylar…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız günlerde 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP’den aday çıkmayacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini dile getirmişti. Bahçeli’nin bu açıklamaları sonrasında AK Parti cephesinden Bahçeli’ye teşekkür açıklamaları gelmişti. Tüm bu açıklamalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.

GÖRÜŞME 35 DAKİKA SÜRDÜ

Beştepe’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ağırlayan Erdoğan, bu görüşmeyi basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Bahçeli ve Erdoğan’ın saat 16.05 sularında başlayan özel görüşmesi saat 16.40’ı gösterdiği sıralarda son buldu. İki lider arasında geçen özel görüşme sonrasında her iki taraftan da açıklama yapılması bekleniyor. 

BAHÇELİ SIK SIK ERDOĞAN'I DESTEKLEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU

MHP Lideri Devlet Bahçeli, özellikle 15 Temmuz hain darbe gecesinin ardından sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetin yanında olduklarını belirtmiş ve Yeni Kapı ruhunu her zaman diri tutmak gerektiğini belirtmişti. Son olarak MHP'den 2019 yılı seçimleri için aday çıkmayacağını söyleyen Bahçeli, Cumhrubaşkanı Erdoğan'ı her zaman destekleyeceklerini ve tek hedeflerinin Türkiye'nin refahı olduğunu belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Bahçeli'nin bu destek açıklamalarının ardından Bahçeli'yi Beştepe'ye davet ederek teşekkürlerini sundu. İki lider arasında geçen özel konuşma sonrasında ortaya samimi fotoğraf kareleri çıktı.

GÖRÜŞME MUHALEFETİ İKİYE BÖLDÜ

Bahçeli ve Erdoğan arasında geçen özel görüşme sonrasında muhalefet partileri ikiye bölündü. CHP cephesinden bu görüşmeyle ilgili sert açıklamalar gelirken İYİ Parti cephesinden ise görüşme hakkında olumlu açıklamalar geldi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meal Akşener'in Devlet Bahçeli'nin 2019 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararına saygı duyduklarını dile getirerek 'Hayırlı Olsun' ifadelerini kullandığı görüldü.

Cumhrubaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli Beştepe Görüşme Neler konuşuldu 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri