Beşiktaş'ta Flaş Ayrılık! Yıldız İsim 6 Milyon Euro'ya Premier Lig'de

TAKİP ET

Beşiktaş, İngiliz ekibi Fulham'dan tecrübeli file bekçisi Fabri için gelen 6 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Fabri'nin ise önümüzdeki günlerde kamptan ayrılacağı öğrenildi. İşte haberin detayı…

Beşiktaş, İngiliz ekibi Fulham’dan tecrübeli file bekçisi Fabri için gelen 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Fabri’nin ise önümüzdeki günlerde kamptan ayrılacağı öğrenildi. İşte haberin detayı…

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana her maç daha da üzerine koyarak oynayan ve yaptığı önemli kurtarışlar ile taraftarın sevgilisi olan Fabri, Premier Lig yolcusu! Daha önce tecrübeli file bekçisinin pek çok takımla ismi anılırken en ciddi talibi İngiliz ekibi Fulham 3,5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunmuş ancak siyah beyazlılar bu teklifi geri çevirmişti.

6 MİLYON EURO’YA ANLAŞMA SAĞLANDI

Premier Lig’e yeniden yükselen ve lige tutunacak bir kadro kurmayı planlayan İngiliz temsilcisi ise teklifini yeniledi ve Fabri için tam 6 milyon Euro teklifte bulundu. Siyah beyazlılar ise yapılan pazarlıklar sonrasında Fulham ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Siyah beyazlıların Reading ile oynamış olduğu son hazırlık maçında kadroya alınmayan Fabri’nin önümüzdeki günlerde kamptan ayrılacağı ve Fulham için sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

 

Beşiktaş spor haberleri transfer haberleri Fulham premier lig Fabri euro