Beş Kutu Boya Borcu İçin Eski Ortağını Öldüren Adam: "Öldürdüm, Gelin Beni Alın"

TAKİP ET

Ankara'da sadece 5 kutu boya borcu yüzünden eski ortağını öldüren cinayet zanlısı polisi arayarak, 'Ortağımı öldürdüm gelin beni alın' dedi ve polisi bekledi.

Ankara PTT Evleri Mahallesi'ndeki bir mobilya dükkanında çalışan Sami Ş. ve ortağı İmdat Ç. Dün Mobilya dükkanında bir araya geldi. İddiaya göre İmdat Ç. eski ortağından 5 kutu boya borcunu ödemesini istedi Fakat ikili arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma başladı.

Bir anda alevlenen tartışma sonucunda silahına sarılan Sami Ş.  eski ortağını kafasından vurarak öldürdü. Daha sonra 155 polis imdat hattını 112 Acil Servis ekiplerine arayan Sami Ş. "Ortağımı öldürdüm gelin beni alın" dedi. 

POLİS GÖZALTINA ALDI

Polis ekipleri ihbar üzerine hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederken silahı ile birlikte bekleyen Sami Ş.'yi gözaltına aldı. 112 Acil Servis ekiplerinin yerde hareketsiz yatan İmdat Ç.'nin anına giderek yaptıkları İnceleme sonucunda şahsın öldüğü belirlendi. Polis ekipleri çevre güvenliği olarak olay yerine Güvenlik şeridi çekti ve çevrede bulunan vatandaşların ifadesini aldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İmdat Ç.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olayın görgü tanığı bir esnaf ami Ş.'nin dışarıya çıkarak alacak-verecek meselesi nedeniyle ortağıyla küfürleştiğini ve bu nedenle de ortağına öldürdüğünü söylediğini anlattı. Ayrıca esnaf ölen kişiyi Tanımadıklarını söyledi.

ankara cinayet son dakika ortak alacak verecek meselesi