Berbere gitti hayatı kurtuldu! İlk başta ben zannedildi ne olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı

TAKİP ET

Adana'da gittiği berberde hayatı kurtuldu. Berbere saç tıraşı için gelen bir vatandaşın kafasında kene olduğunu tespit edildi. Gencin kafasında bulunan keneyi cımbızla alan berber, "Doktorlar berberde kenenin fark edilmemesi halinde şahsın hayatının tehlikeye gireceği söylenmiş. Bir nevi gencin hayatını kurtardık" dedi.

Adana Seyhan'da bir genç saç tıraşı için berbere gitti. Berber saç kesimi esnasında gencin kafasında kene olduğunu fark etti. Gencin kafasında bulunan keneyi alan berber, "Doktorlar berberde kenenin fark edilmemesi halinde şahsın hayatının tehlikeye gireceği söylenmiş. Bir nevi gencin hayatını kurtardık" ifadelerini kullandı.

İLK BAŞTA ET BENİ ZANNETTİ

Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu Mahallesindeki bir kişi berbere saç tıraşı için geldi. Berber Ercan Ocaklı gencin saç kesimine başladı. Bir sürenin ardından berber, gencin kafasında bir şeyin olduğunu fark etti. İlk başta ben olduğunu zanneden berber dokunduğunda et beni zannettiği cismin kene olduğunu fark eden berber sırada olan sağlık çalışanına durumu söyledi. Keneyi cımbızla çıkaran sağlık çalışanı ardından hastaneye yönlendirdi.

"BİR NEVİ GENCİN HAYATINI KURTARDIK"

İlk defa başına böyle bir şeyin geldiğini belirten berber Ercan Ocaklı," “Tıraş ederken ilk gördüğümde et beni zannettim. Ancak dokunduğumda kene olduğunu anladım. Şans eseri sıra bekleyen sağlık görevlisi müşterim vardı o cımbız ile keneyi çıkardı. Arkadaşı hemen hastaneye yönlendirdi. Yapılan tetkiklerde kenenin yeni yapıştığı tespit edilmiş. Doktorlar berberde kenenin fark edilmemesi halinde şahsın hayatının tehlikeye gireceği söylenmiş. Bir nevi gencin hayatını kurtardık” şeklinde konuştu.

 

Adana berber kene