Benimle İlgilenmiyor Dediği Kocasının Cinsel Organını Keserek Klozete Attı!

TAKİP ET

Güney Koreli bir kadının kocasının kendisiyle ilgilenmediğini iddia ederek cinsel organını kesip klozete attığı öğrenildi.

Güney Koreli bir kadının kocasının kendisiyle ilgilenmediğini iddia ederek cinsel organını kesip klozete attığı öğrenildi.

Olay, Güney Kore’de meydana geldi. 50 yaşında olduğu öğrenilen kadın kocasının zamanının çoğunu golf oynamaya ayırdığını iddia ederek kocası uykuda olduğu sırada cinsel organını keserek klozete attı. 

CİNSEL ORGANINI KESEREK KLOZETE ATTI

Polisin gözaltına aldığı kadının ifadesi alındı. Kadının polise verdiği ifadede, kocasının kendisiyle ilgilenmediğini, zamanının çoğunu golf oynayarak geçirdiğini kendisinin de bu yüzden cinsel organını keserek klozete attığını belirttiği öğrenildi.

‘BANA ŞİDDET UYGULUYORDU’

Kadının polise verdiği ifadede kocasının cinsel organını kendisinin kestiğini itiraf ettiği ve eklemelerinde de kendisine hiç para vermediği bazen de kendisine karşı şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi. 

KOMŞULAR ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYARAK EVE KOŞTU

Komşulardan alınan ifadede çiftin iyi bir ilişkisi olduğu kendilerinin de evden gelen çığlıklar üzerine eve koştuğunu ve cinsel organı kesilen adamın kanlar içinde yatakta yattığını gördüklerini belirtti. komşuların polise haber vermesiyle kanlar içinde kalan adamın olay yerine gelen sağlık ekiplerinin adamı hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alınan adamın durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

güney kore cinsel organ golf oynayan koca kadın klozet cinsel organını kesti