Ben Ölmedim Dedi Ama Kimseye İnandıramadı! Mahkemeden Talihsiz Adama Şok Sözler: Sen Yaşamıyorsun

TAKİP ET

Romanya'da kurulan mahkeme, karısı tarafından alınan ölüm belgesinin iptali için başvuru yapan adamın talebini reddetti. Mahkeme, ölmediğini söyleyen adamı reddederek yaşamadığını söyledi.

Romanya’da kurulan mahkeme, karısı tarafından alınan ölüm belgesinin iptali için başvuru yapan adamın talebini reddetti. Mahkeme, ölmediğini söyleyen adamı reddederek yaşamadığını söyledi.

Olay, Romanya’da Barlad şehrinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 63 yaşındaki Constantin Reliu isimli adam karısı tarafından alınan ölüm belgelerinin iptali için başvurduğu mahkemeden ret cevabı aldı.

MAHKEME SEN YAŞAMIYORSUN DEDİ

Alınan bilgilere göre, 1992 yılında iş bulmak için Türkiye’ye geldiği öğrenilen Reliu’nun 1999 yılında ülkesine geri döndüğü öğrenildi. Ancak Reliu’nun karısının 1999 yılında hiçbir şekilde kendisiyle iletişim kuramamalarından dolayı Türkiye’de meydana gelen 1999 depreminde hayatını kaybettiğini düşünerek yeniden evlenmek için mahkemeye başvuru yaptığı öğrenildi. Yeniden evlenebilmek için Reliu’nun öldüğüne dair mahkemeye bildiri yapan kadın kocasının hayatını kararttı. Olaylar sonrasında mahkemeye başvuru yapan Reliu’nun alınan ölüm belgesine itiraz etmekte geç kaldığı ve resmi olarak ölü göründüğü belitildi.63 yaşındaki adamın ölüm belgesinin iptal talebi kabul edilmezken talihsiz adam büyük bir zorluk yaşadığını aktardı. ‘Hayatta olmama rağmen resmi olarak ölüyüm’ diyen Reliu, resmi olarak ölü göründüğü için hiçbir şey yapamadığını ve çalışamadığı içinde bir geliri olmadığını söyledi. 1992 yılında iş için gittiği Türkiye’de küçük bir şirket kurduğunu söyleyen Reliu, yasal sorunlar ortadan kalkmadan resmen yaşayan bir ölü olarak hayat mücadelesi vermek zorunda kalacağını söylüyor.

 

Dünya haberleri Romanya Barlad Ölü değilim diyen adam Mahkeme Ölü görünen adam Karısı