Bekir Bozdağ Uyardı: Türkiye'ye Kirli Operasyon Düzenleyecekler!

TAKİP ET

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan kritik açıklamalar geldi. 2019 yılı seçimlerine kadar birçok şey yaşanabileceğini söyleyen Bozdağ, Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşayacağını ve kirli operasyonlara şahit olunabileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan kritik açıklamalar geldi. 2019 yılı seçimlerine kadar birçok şey yaşanabileceğini söyleyen Bozdağ, Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşayacağını ve kirli operasyonlara şahit olunabileceğini söyledi. 

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ağrı 6. Olağan Merkez İlçe Kongresine katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü olan Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bozdağ, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi. 

‘TÜRKİYE KİRLİ OPERASYONLARA ŞAHİT OLACAK’

Türkiye’nin ekonomisinde çöküş yaşanmadığını söyleyen Bozdağ, 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ, 2019 yılı seçimleri yaklaşırken Türkiye.2nin birçok kirli operasyonlara maruz kalabileceğini söylerken Kılıçdaroğlu da dahil olmak üzere tüm dünyanın Erdoğan’a karşı olduğunu ve halkı Erdoğan’a karşı kışkırtmak istediklerini söyledi. 2019 yılı seçimlerine gidilirken vatandaşların özgür iradelerini etkilemek için bazı kirli operasyonlar yapma gereksinimi duyulacağını belirten Bozdağ, FETÖ, DHKPC ve bazı istihbarat ülkelerinin Türkiye üzerinde kirli bir algı operasyonu yapmaya çalışacaklarını belirten Bozdağ, bu tür algıların Türkiye üzerinde zaman zaman yapılmaya çalışıldığını ancak 2019 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru bu operasyonların daha da artabileceğini belirtti.

 

Ağrı Bekir Bozdağ Türkiye Kirli operasyon 2019 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi Başbakan Yardımcısı Hükümet Sözcüsü