Bebek Yüzlü Manyak Paniği

TAKİP ET

Rusya'nın Toliyatti bölgesinde bebek yüzlü manyak Paniği yaşanıyor. Karla kaplı caddelerde akşam saatlerinde genç kadınları takip eden bu manyak kadınların arkasından koşup yaklaşarak saldırıyor.

Ülkede bebek yüzlü manyak O da satılan kahverengi montlu saldırgan, Güvenlik kameralarına yakalandı. Saldırganın görüntülerde bir kadını bıçakladığı görünüyor. Kadının saldırı sonucu montu kesilirken şans eseri yara almadan kurtuluyor ve kaçmayı başarıyor. Son günlerde çok sayıda kadın aynı yöntemle bıçaklandı.

HEP AYNI YÖNTEMİ KULLANIYOR

Saldırganın kurbanlarından biri de 20 yaşında bir banka çalışanı oldu. 30 Kasım da Yaşanan bu saldırıdan 1 gün sonra bu defa bir postane yöneticisi Hedef alındı. 46 yaşındaki kadın saldırı sonucu karnından bıçaklayarak hastaneye kaldırıldı. Kadınlar bu manyak yüzünden kentte sokağa çıkamaz hale gelince polis ekipleri de olan durumuna geçti. 20 yaşındaki şüphelinin kimliğini belirleyen polisler yakalamak için çalışıyor. Kent sakinlerinden, Irina Bazanova "Çok sayıda kurban olduğu konuşuluyor. Arkadaşım kızının akşam derslerine gitmesine izin vermiyor. İnsanlar sosyal medyadan yardım teklif ediyor, yalnız yürümemek için" sözleriyle yaşananları anlattı.

bebek yüzlü manyak son dakika son dakika haberi saldırgan