BBP Genel Merkezi Önünde Patlama! Bomba Uzmanları Patlamanın Sebebini Araştırıyor

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi önünde meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangınla ilgili bomba imha ekiplerinin inceleme yaptığı öğrenildi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den gelen ilk açıklamada, patlamayla ilgili yetkililerin incelemelerinin sürdüğü belirtildi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi önünde meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangınla ilgili bomba imha ekiplerinin inceleme yaptığı öğrenildi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’den gelen ilk açıklamada, patlamayla ilgili yetkililerin incelemelerinin sürdüğü belirtildi.

Ankara’da yer alan Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi önünde patlama yaşandığı ve patlamanın hemen ardından yangın meydana geldiği öğrenildi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuyla ilgili ilk açıklamasında, patlamanın nedeninin araştırıldığını söyledi.

ODASINDAKİ KLİMA MI PATLADI? 

Olayla ilgili bir diğer iddia ise BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den geldi. Destici, patlamanın makam odasında bulunan klimadan meydana gelmiş olabileceğini ve patlamanın ardından odasındaki klimanın yerde olduğunu belirtti. Mustafa Destici, bomba uzmanlarının patlamanın nedenini anlayabilmek için araştırmalarını sürdürdüğünü söyledi.

EMNİYETTEN RAPOR BEKLENİYOR

Korkutan patlama sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken bomba inceleme ve bomba imha ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin sürdüğü ve Genel Başkan Destici’nin makam odasında inceleme yaptıkları bilgisi alındı. Patlamanın bombadan kaynaklanmış olup olmayacağı sorularını yanıtlayan Destici, bu konuyla ilgili bir bilgileri olmadığını ve olayla ilgili emniyetten gelecek olan raporu beklediklerini söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Öte yandan BBP Genel Merkezi’ndeki patlamayı haber alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

 

Son dakika Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Yangın Patlama Patlama neden oldu Mustafa Destici