Baykal'a Kaset Kumpasında Adı Geçen İsimlerden Güven ve Eşi Yakalandı

TAKİP ET

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP'li eski hayatlarına ilişkin görüntüleri internet aracılığı ile ayılmasına ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın sanıklarından firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ile örgüt üyeliğinden aranan eski hakim Seda Güven Eskişehir'de bir alışveriş merkezinde yakalandı. Terör örgütü elebaşı Gülen'in Zeki Güven'i gelecek vaat eden kişiler arasında gördü bilmiyordum.

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP'li eski hayatlarına ilişkin görüntüleri internet aracılığı ile ayılmasına ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın sanıklarından firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ile örgüt üyeliğinden aranan eski hakim Seda Güven Eskişehir'de bir alışveriş merkezinde yakalandı.  Terör örgütü elebaşı Gülen'in Zeki Güven’i gelecek vaat eden kişiler arasında gördü bilmiyordum. 

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve eski MHP'li yöneticilere yönelik kaset kumpasının en önemli isimlerinden biri olan müdür ve eşi Eskişehir'de yakalandı. Ankara 2, 4 ve 14 Ağır ceza mahkemeleri tarafından terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan aranan terör örgütünün emniyet yapılanmasına üstüne düzey konumda olduğu bildirilen aynı zamanda kaset kumpası sularından olan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki güven ve Samsun Sulh Ceza hakimliğinde terör örgütü üyeliği suçundan aranan eşeğe eski hakim Seda Güven Eskişehir Kent merkezinde bir alışveriş merkezinin otoparkında İl Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

KASET KUMPASINDA ÖNDE GELEN İSİMLERDENDİ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 171 zanlı hakkında hazırlanan ve Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamedeki şüphelilerden biri de Zeki Güven’di. Zeki Güven’in aynı zamanda elebaşı Fetullah Gülen tarafından örgütün Emniyet üst düzey yapılanmasında gelecek vadeden kişiler arasında gördüğünden "Altın çocuklar" içinde bulunduğu bildirilmişti. Polise yakalanmamak için sürekli olarak kılık değiştiren Güven yakayı ele verdi. 

 

Baykal kumpas kaset kumpası Zeki güven seda güven eskişehir FETÖ