Batman'da İlginç Olay! Eşi İle Kuması Yüzünden Tartıştı, Uyurken Cinsel Organını Kesti

TAKİP ET

Batman'da üzerine kuma getirilen bir kadın kocası ile kuması yüzünden tartışma yaşadı. Kuması yüzünden kocası ile kavga eden ve oldukça öfkelenen kadın gece kocası uyurken bıçakla cinsel organını kesti.

Batman’da üzerine kuma getirilen bir kadın kocası ile kuması yüzünden tartışma yaşadı. Kuması yüzünden kocası ile kavga eden ve oldukça öfkelenen kadın gece kocası uyurken bıçakla cinsel organını kesti. 

UYKUSUNDA CİNSEL ORGANINI KESTİ

Olay, Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. Gelen bilgilere göre, Batman’da yaşayan A.S isimli adamın evli olduğu halde 3 sene önce İzmir doğumlu olan N.D’yi kendisine kuma olarak getirdiği öğrenildi. Bir süre geçtikten sonra N.D ve A.S arasında kuma kavgası yaşanmaya başladı. İkili arasında birkaç kez yaşanan kavga sonrasında N.D’nin kocasını iki kez terk ettiği ve evden ayrıldığı öğrenildi. Son olarak kocası ile yeniden barışan kadının dün yeniden bir tartışma yaşadığı öğrenildi. Karı koca arasında çıkan kuma tartışması giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Kocasına öfkelenen kadın sabah erken saatte uyanarak eline aldığı keskin bir bıçakla yatakta uyuyan kocası A.S’nin cinsel organını kestiği öğrenildi. Acı içerisinde uyanan kocanın feryatlarını duyan komşuları kanlar içinde kalan adamı Batman’da bulunan özel bir hastaneye götürdü. burada ameliyata alınan adamın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi alınırken gözü dönmüş kadının polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. 

 

batman kuma kuma krizi kuma kavgası koca cinsel organ bıçak cinsel organını kesti