Başkasıyla nişanlandığı gerekçesiyle eski erkek arkadaşını silahla vurdu ve bıçakladı

TAKİP ET

Ordu Ünye'de 35 yaşındaki Cengiz Pehlivan, eski kız arkadaşı 32 yaşındaki Merve Kuşçu tarafından 5 el ateş edilerek ve bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı olay yerinde intikal eden jandarma ekiplerine teslim oldu.

Ordu’nun Ünye’nin ilçesinde meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Cengiz Pehlivan, kız arkadaşı tarafından silahla vurulup ve bıçaklanarak katledildi. Meydana gelen olay, Ordu Ünye ilçesinin Keş Mahallesi’nde yaşandı.

Jandarma karakolunda ifade veren Kuşçu, “Cengiz ile son dönemlerde aramız açıktı. Başka biriyle sözlendiğini duydum. Olay günü de bu konuyu konuşmak için buluştuk. Bir anda aramızda tartışma çıktı. Bana saldırdı, ben de kendimi korumak için çantamdaki tabancayla ateş ettim. Pişmanım” dedi. İfadesinden sonra adliyeye gönderilen Kuşçu, ‘kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı.

Jandarmada verdiği ifadesinde Kuşçu, “Cengiz ile son zamanlarda aramız açıktı. Başka birisiyle sözlendiğini duydum. Olay günü de bu konuyu konuşmak için buluştuk” dedi.

“BAŞKA BİRİSİYLE SÖZLENDİĞİNİ DUYDUM”

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edilen Kuşçu cinayetin sebebi hakkında, “Cengiz ile son zamanlarda aramız açıktı. Başka birisiyle sözlendiğini duydum. Olay günü de bu konuyu konuşmak için buluştuk. Bir anda aramızda tartışma çıktı. Bana saldırdı, ben de kendimi korumak için çantamdaki tabancayla ateş ettim. Pişmanım” ifadelerini kullandı.

Ordu Ünye cinayet