Basit Bir Soğuk Algınlığı Diye Gittiği Hastanede Hayatının Şokunu Yaşadı: Elleri ve Bacakları Kesildi!

TAKİP ET

Gallerde yaşadığı ve 46 yaşında olduğu öğrenilen Chris Garlick'in soğuk algınlığı sandığı rahatsızlığı sonucunda hastaneye başvurmasıyla hayatının şokunu yaşadığı öğrenildi. Başvurduğu hastanede doktorların Garlick'e Sepsis teşhisi koyduğu ve talihsiz adamın kollarının ve bacaklarının kesildiği öğrenildi.

Gallerde yaşadığı ve 46 yaşında olduğu öğrenilen Chris Garlick’in soğuk algınlığı sandığı rahatsızlığı sonucunda hastaneye başvurmasıyla hayatının şokunu yaşadığı öğrenildi. Başvurduğu hastanede doktorların Garlick’e Sepsis teşhisi koyduğu ve talihsiz adamın kollarının ve bacaklarının kesildiği öğrenildi.

46 yaşında olan ve Galler’de yaşamını sürdüren Chris Glick isimli adamın başına gelen olay herkesi şaşırttı. Alınan bilgilere göre, Glick’in Temmuz ayında başlayan ve soğuk algınlığı ile aynı belirtileri olan rahatsızlığının tekrarlamasıyla gerçeğin ortaya çıktığı öğrenildi. Talihsiz adamın bir süre sonra durumunun giderek daha da ağırlaştığı ve yataktan çıkamayacak hale geldiği belirtildi. Eşinin duruma daha fazla kayıtsız kalamayarak sağlık ekiplerine haber vermesiyle Chris hastaneye kaldırıldı. Durumunun basit bir soğuk algınlığı olmadığı ve giderek ağırlaştığı öğrenilen Chris’in acilen yoğun bakıma alınarak yaşam destek ünitesine bağlandığı öğrenildi.

ELLERİ VE BACAKLARI KESİLDİ

Doktorşarın Chris’e Sepsis teşhisi koyduğu ve Sepsis’in talihsiz adamın organlarına ve organ dokusuna zarar verdiği tespit edildi. Bunun yanı sıra Karaciğerinin de artık çalışmadığı belirlenen Chris’in vücudunda başlayan kanamalar sonrasında doktorların verdiği kararla ameliyata alındı ve elleri ile bacakları kesilmek zorunda kaldı. Ameliyat sonrasında ellerini ve bacaklarını kaybeden Chris’in yaptığı açıklamasında, doktorlarına hayatını kurtardıkları için teşekkür ettiği öğrenildi.

 

Galler Soğuk Algınlığı Hastane Sepsis hastalığı Elleri ve bacakları kesildi Ameliyat Chis Garlick