Başakşehir'de 16 yaşındaki genç kız 11. Kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti

TAKİP ET

İstanbul Başakşehir'de oturdukları sitenin 11. katından aşağıya düşen 16 yaşında olan Rabia Koç feci bir şekilde can verdi.

Başakşehir’de sebebi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı oturdukları sitenin 11. katından aşağıya düşen 16 yaşındaki Rabia Koç feci bir şekilde can verdi. 11. kattan aşağı düşerek hayatını kaybeden genç kızın anne ve babası şoka girdi.

Anne ve baba şoka girdi

Başakşehir Kayabaşı Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir sitede oturan aile akşam saatlerinde yaşanan acı olayla yıkıldı. Sebebi henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı 16 yaşındaki Rabia Koç isimli genç kız oturdukları sitenin 11. katından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Kızlarının aşağıya düştüğünü gören anne ve baba şoka girdi. Genç kızın düştüğünü gören site sakinleri ambulans ve polisi aradı. Yaşanan olay üzerine verilen adrese giden sağlık ekipleri Rabia Koç’un hayatını kaybettiğini söyledi. Herkesin şok geçirdiği olayda polis ekipleri inceleme yapmak için şerit çekerek site sakinlerini olay yerinden uzaklaştırıp çalışmalarını sürdürdü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden genç kızın cansız bedeni Adli Tıp kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı

16 yaşında feci bir şekilde can veren genç kızın gün içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım dikkat çekti. "Neden vazgeçilmez tavırlar sergiliyorsunuz, siz olmadan da yaşıyorduk."  Yaşanan acı olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. 

, , , , , , , ,

başakşehir rabia koç 11.kattan aşıya düşen kız