Bariyerlere Çarpan Motosikletli Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

Burdur'da meydana gelen motosiklet kazasında bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Recep Serttaş yaşamını yitirdi.

Burdur’da meydana gelen motosiklet kazasında bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Recep Serttaş yaşamını yitirdi.

‘Motorcu Dostu Bariyer İstiyoruz’ kampanyasına destek olmak için 1 yıl evvel sosyal medya hesabında bir fotoğraf paylaşan talihsiz Serttaş, ‘Ölmek istemiyorum’ diye de not düşmüştü.

Recep Serttaş’ın kullandığı motosiklet, Burdur’a bağlı Çeltikçi ilçesi Tekke Mahallesi civarında bariyerlere çarptı. Kaza ihbarı ile olay yerine intikal eden 112 ve jandarma ekipleri, talihsiz gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Talihsiz gencin cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberle yıkılan Recep Serttaş’ın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Talihsiz gencin cenazesi otopsisi yapıldıktan sonra ailesine verildi.

Recep Serttaş’ın, bir yıl önce düzenlenen ‘Motorcu Dostu Bariyer İstiyoruz’ kampanyasını desteklemek için sosyal medya hesabından bariyere çarpan bir motosiklet kazası fotoğrafı paylaştığı ve ‘Ölmek istemiyorum’ notu düştüğü öğrenildi.   

Burdur Çeltikçi motosiklet kazası Recep Serttaş