Balıkesir'de Kan Donduran Olay! Yol Kenarında Başlarından Vurulmuş 3 Erkek Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Balıkesir Bandırma ilçesinde kan donduran bir vahşet yaşandı. Yol kenarında 2'sinin araç içinde bir kişinin ise aracın yanında olmak üzere 3 kişinin başından tabancayla vurulmuş halde cesedi bulundu.

Balıkesir Bandırma ilçesinde kan donduran bir vahşet yaşandı. Yol kenarında 2’sinin araç içinde bir kişinin ise aracın yanında olmak üzere 3 kişinin başından tabancayla vurulmuş halde cesedi bulundu.

Olay, bugün Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yer alan çöplük yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yoldan geçen vatandaşların 2’si araç içinde biri ise aracın hemen yanında olmak üzere 3 kişinin hareketsiz şekilde yattığını fark ettikleri daha sonrada polis ve sağlık ekiplerine haber verdikleri öğrenildi. 

BAŞLARINDAN VURULMUŞ ŞEKİLDE BULUNDULAR

Polisin yaptığı incelemenin ardından cesetleri bulunan erkeklerin yaşlarının 35 ila 45 arasında değiştiği öğrenildi. başlarından tabancayla vuruldukları tespit edilen 3 erkeğin polis incelemesinin hemen ardından otopsi için Bandırma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenilirken polis ekiplerinin ölen 3 erkeğin kimliklerini tespit etmek ve zanlı veya zanlılarını bulmak için yakalama çalışması başlatmak için harekete geçtiği öğrenildi.

 

balıkesir bandırma 3 erkek cesedi yol kenarı ceset tabanca