Bakın Nasıl Başlamış! Sosyal Medyanın Yeni Akımı: Yarı Makyajlı, Yarı Doğal Fotoğraf!

TAKİP ET

Sosyal medyanın yeni akımı hızla yayılırken m-bu akımla makyajın efsanevi gücüde tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmiş oluyor.

Sosyal medyanın yeni akımı hızla yayılırken m-bu akımla makyajın efsanevi gücüde tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilmiş oluyor. 

THEPOWEROFMAKEUP ETİKETİYLE PAYLAŞIYORLAR

Sosyal medyada hızla yayılan ve makyajın gücünü tam olarak gösteren akım, Thepowerofmakeup etiketi ile paylaşılıyor. Yüzlerinin yarısı makyajlı yarısı makyajsız olan hallerini fotoğraflayarak sosyal medyada paylaşanlar adeta makyajın inanılmaz gücünü gösterdi.

YENİ AKIM NASIL BAŞLADI?

Sosyal medyada hızla yayılan bu akım aslında ünlülerin yüzlerinin yarısının makyajlı diğer yarısının da makyajsız olduğu hallerinin paylaşılarak ortaya çıktığı öğrenildi. Ortaya çıkan görüntülerin amacı ise göz önündeki ünlülerin makyajlı halleriyle ve makyajsız halleriyle nasıl göründüğünü göstermek olduğu öğrenildi. Ünlülerin makyajla yaşadığı değişimi eleştirmek isteyen erkeklerin böyle bir akım başlattığı da alınan bilgiler arasında yer aldı. Erkeklerin ünlülere ve makyajla bambaşka biri haline gelen diğer kadınlara yönelik olarak başlattığı bu dikkat çekici akımın makyajla güzel göründüğüne kendisini inandırmış olan kişilere güzel bir ders niteliğinde olduğu da tespit edildi. 

GÜNDEN GÜNE YAYILIYOR

Makyajın sadece yüz hatlarını ön plana çıkarmak ve yüze canlandırıcı bir görünüm vermek için kullanıldığını unutan ve artık makyajı insanları kandırmak için kullanmaya başlayan kişilere tepki olarak yayılan bu akımın günden güne hızla büyüdüğü ve birçok kesime ulaştığı öğrenildi.

 

 

Kadın bakım Makyajın gücü Sosyal medyada yeni akım ne Yarı makyajlı yarı doğal fotoğraf paylaşımı Yeni akımı kim başlattı Thepowerofmakeup