Bahçelievler'deki Vahşi Cinayetle İlgili Şok Görüntüler

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de kiralık dairelerin bulunduğu bir binanın üçüncü katından gelen kötü kokular üzerine içeriye giren polis ekipleri çekyatın Altına saklanmış bir kadın cesedi buldu. Polis ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda kadın cesedinin yüz derisinin yüzüldüğü El parmaklarının kesildiğini aynı zamanda avuç içlerinin de kazındığı tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis önce bina güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Yapılan İnceleme sonucunda 30 Mart 2019 tarihinde bir kişinin elinde büyük bir bavul ve iki küçük bavullar içeri girdiği bir süre içinde kaldıktan sonra aynı bavullarla çıktığını tespit etti. Polis ekipleri bavulun içeriye girerken güçlük ve taşınmasından ve dışarıya çıkarken daha kolay getirilmesinden dolayı cesedin bavulla getirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 
Ekipler Bu gelişme üzerine babamı şüphelinin peşine düşerken Kamera görüntülerini kullanarak takip ettikleri şüpheliyi dün akşam saatlerinde Zeytinburnu'nda bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına aldı. Karşısında polis ekiplerini gören Afganistan uyruklu şüpheli suçunu itiraf etti.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguya alınan Afganistan uyruklu şüpheli Zivar G.R. Vahşi cinayetin nedeni ve nasıl işlediğini bütün detaylarıyla anlattı. Zonguldak'ta yaşadığını ve 4 çocuğu olduğunu söyleyen şüpheli akrabaları aracılığı ile bir süre önce Najia Arabzai'yle tanıştığını ve onu ikinci eşi olarak almaya karar verdiğini anlattı. Genç kadının da bu durumu kabul ettiğini ve dini nikahla evlendiklerini söyleyen şüpheli,  "Bazen Zonguldak'ta diğer eşimin yanında bazen de İstanbul'da Najia'nın yanında kalıyordum." dedi.
Olayın yaşandığı gün İstanbul'a kadının yanına geldiğini söyleyen süreli başka bir aslanlı gençle görüştüğünü fark ettiğini ve telefonunu incelediğinde ona çıplak resimlerini attığını görüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine kavga ettiklerini ve Kadının telefonunu kırdığını söyleyen şüpheli, "Bu arada ben banyoya girmiştim. Dışarı çıktığımda Najıa'nın bu kez benim telefonumdan aynı adama yine resim göndermeye çalışırken yakaladım. Bir anda kendimi kaybettim. Onu boğarak öldürdüm." dediği öğrenildi.
Cinayetten sonra dışarı çıkarak bir büyük 2 küçük ballı aldığını söyleyen şüpheli cesedi bavulun içine koyduğunu daha sonra kapının önüne çıkarak bir taksi çağırdığını ifade etti. Iz bırakmamak için gelen taksiciye cep telefonu olmadığını ve taksicinin telefonundan günlük kiralık ev olmasını istediğini anlatan şüpheli daha sonra eve yerleştiğini anlattı.
Ifadesinde cesedi içeride bırakabileceği sırada apartmanda güvenlik kameralarını fark ettiğini söyleyen şüpheli bunun üzerine geri döndüğünü ve kadının kimliğini tespit edilmemesi için önce parmaklarını kestiğini daha sonra avuç içini bıçakladığını ve daha sonra da yüzünün derisini soyduğunu polisleri anlattı. Çıkan parçaları tuvalete atarak sifonu çektiğini söyleyen Sibel'i de senin ağırlığını sorarak çekyatın altına sakladıktan sonra yine şüphe çekmemek için geldiği bavullarla dışarı çıktığını söyledi.

son dakika istanbul bahçelievler vahşi cinayet son dakika haberi