Bağırsaklardan 72 Saatte Toksini Atan Mucize Karışım

TAKİP ET

Obez olmamasına rağmen fazla kilolu olan kişilerin bile Bağırsaklarında en az 3 kilo kadar toksin bulunduğu iddia ediliyor. Fakat alternatif tıp uzmanları Buna da Çare Bulmuş durumda. Sağlıklı beslenme ve yanında kullanacağınız bir karışımla vücudumuzdaki toksinlerden 72 saat içerisinde kurtulabilirsiniz. Toksinlerden kurtaran mucize karışımının tarifi haberimizde sizleri bekliyor...

Dengesiz ve kötü beslenme alışkanlıkları zaman içerisinde bağırsaklarda toksin birikmesine neden olabiliyor. Tabii ki gün içerisinde yaşadığımız stres gerginlik ve sıkıntılı gibi ruhsal sorunlar da zaman içerisinde bağırsaklarda toksin birikmesine neden olabiliyor. Hızlı bir şekilde bu toksinlerden kurtulmak istiyorsanız sizlere harika önerilerimiz var.

TOKSİNLERDEN KURTARAN KARIŞIM TARİFİ

72 saat içerisinde toksinlerden kurtardığı iddia edilen bu karışımın tarifi şu şekilde;

Malzemeler:  2 çorba kaşığı Organik limon suyu 1 Çorba kaşığı Organik elma sirkesi  1 yemek kaşığı Organik zencefil Bir tutam deniz tuzu 1 bardak içme suyu Yapılışı:

Bir bardak içme suyunu kaynatarak içerisine Deniz tuzunu ilave edin. Daha sonra Yukarıda saydığımız diğer malzemeleri de ekleyerek karışımı iyice karıştırın. Bu karışımı kahvaltıdan önce her gün Boş mideye kullanmanız gerekiyor.

 

toksin antioksidan karışım Bağırsaklardan 72 Saatte Toksini Atan Mucize Karışım bağırsak sağlık