Babayı Öldürüp Kızını Kaçırdılar!

TAKİP ET

Gaziantep'te yaşanan kız kavgasında babanın pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından kızının kaçırıldığı öğrenildi.

Gaziantep'te yaşanan kız kavgasında babanın pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından kızının kaçırıldığı öğrenildi. 

Gaziantep'te akıl almaz bir olayın yaşandığı öğrenildi. Kan donduran olay sonrasında Gaziantep'te yaşayan 35 yaşındaki Ercan Gezer'in 14 yaşındaki kızı kaçırıldı. Kızının kaçırıldığını öğrendikten sonra babanın büyük panik yaşadığı ve tüm akrabalar ile yakın çevreye haber verdiği öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından çevrede bulunan tüm yakınları ve akrabaları talihsiz babanın evinin önüne gittiler. 

Ardından kızının yakınlarının evinde olduğunu öğrenince zaman kaybetmeden evin önüne gitti. Evden inen kişiler tarafından ise feci şekilde darp edildiği öğrenildi. Ercan Gezer yanında getirdiği pompalı tüfekle havaya ateş açarak kızını geri almak istedi. Ancak kan donduran bir olay meydana geldi. 

BABA DAHA ÖNCEDEN TEHDİT EDİLMİŞ

Kavganın çıkmasının ardından babanın elinde bulunan pompalı tüfek karşı tarafın eline geçti. Ardından ateş ederek Ercan Gezer'in ağır yaralanmasına sebep olduğu öğrenildi. Ağır yaralı baba kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz adamın kardeşi Reşit Gezer yaptığı açıklamalarda ve verdiği ifadelerde kardeşinin telefonuna daha önce tehdit mesajlarının geldiğini iddia etti. Öne sürülen mesaja göre 'Ecelin ben olacağım' dendiği öğrenildi. Yakınları olarak bilinen şahısların ise kızını kaçırdıkları iddia edildi. Kaçırılan kız polis tarafından hala aranıyor. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

gaziantep kan donduran olay cinayet kız kaçırma