Babasının Tabancasını Kullanmış! 23 Nisan'da Başkanın Makam Koltuğuna Oturan Öğrenci İntihar Etti

TAKİP ET

Geride bıraktığımız yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in makam koltuğuna oturan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi intihar etti.

Geride bıraktığımız yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in makam koltuğuna oturan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi intihar etti.

Geçen sene Gaziantep’te 23 Nisan kutlamaları sebebiyle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 1 günlük makam koltuğuna oturan ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki K.N.K’nın intihar ettiği öğrenildi. 

TABANCAYLA BAŞINA ATEŞ EDEREK CANINA KIYMIŞ

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, 14 yaşındaki öğrencinin intihar nedeni henüz bilinmiyor. Öte yandan olay, dün akşam saatlerinde meydana gelirken 14 yaşındaki öğrenci K.N.K’nın evde oturduğu sıralarda ablası ve annesinin yanından kalkarak kendi odasına geçtiği ve burada aradan bir süre geçtikten sonra babasına ait olan bir tabancayla başına ateş ettiği öğrenildi. 

ANNESİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Kızının odasından gelen silah sesini duyan anne ve abla odaya girdiklerinde K.N.K’yı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Aile olay yerine hemen sağlık ekiplerini çağırırken olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekiplerinin öğrenci K.N.K’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

NEDEN İNTİHAR ETTİĞİ BİLİNMİYOR

Evdeki odasında babasına ait tabancayla başına ateş ederek intihar eden ve hayatını kaybeden 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi K.N.K’nın intihar sebebi henüz bilinmiyor. Polis ekipleri eve gelerek detaylı incelemelerde bulunurken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ortaokul öğrencisi genç kızın derslerinde çok başarılı olduğu bu sebepten dolayı da geçen yıl 23 Nisan kutlamalarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in makam koltuğuna oturduğu öğrenildi.

 

Ortaokul öğrencisi Gaziantep Fatma Şahin Makam koltuğu İntihar Öğrenci Babasının tabancası