Aynı Apartmanda Oturan Kadınlar Arasında "Eve Erkek Aldın" Kavgası

TAKİP ET

Aynı apartmanda oturan iki kadın arasında başlayan 'evine erkek aldın' kavgası mahkemeye taşındı. Kadınlar birbirinden şikayetçi olunca iki kadın hakkında dava açıldı.

Aynı apartmanda oturan iki kadın arasında başlayan ‘evine erkek aldın’ kavgası mahkemeye taşındı. Kadınlar birbirinden şikayetçi olunca iki kadın hakkında dava açıldı.

İstanbul Sarıyer'de Aynı apartmanda yaşayan iki katından Çiğdem B.   eşinden Boşandıktan sonra Aynı apartmanda yaşamaya devam ettiğini belirterek,  apartman komşusu olan Sevgi K.’nın kendisine iftira attığını iddia etti. Konu hakkında açıklama yapan Çiğdem B. “Boşandıktan sonra Sevgi K. komşularıma benim hakkımda, ‘Bu kadın iyi değil. Evine erkek alıyor’ diyormuş. Kendi ailemden de Sevgi K.’nın bu konuşmalarını duyunca sinirlendim. Kendisine neden hakkımda bu tür dedikodular yaptığını sordum. Bana saldırarak üzerimdeki kazağı yırttı, küfürler etti.” dedi. 

KAMERA KAYITLARI 
Sevgi K. ise komşusu Çiğdem B.’nin apartmanda birçok kişiyle kavgalı olduğunu belirterek, “Çiğdem K., boşandıktan sonra evine erkek aldığına birkaç kez şahit oldum. Bana evime değişik erkekler alıyorum diye iftira ediyor. Apartman kapısının girişinde kamera var buna bakılsın. Kim evine erkek alıyor ortaya çıkar” dedi. İki kadın arasında var şu an bu kavga kadınların birbirinden şikayetçi olması nedeniyle mahkemeye taşındı.

 

istanbul sarıyer kavga apartman kadın