Aydın'da Şok Eden Olay! 8.5 Aylık Hamile Kadın 3'üncü Kattan Atladı

TAKİP ET

Aydın'ın Söke ilçesinden duyanları ve görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. 8.5 aylık hamile olduğu öğrenilen genç bir kadının psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Bir süredir ailevi sorunları da olan kadın karnındaki bebeğe aldırış etmeden 3'üncü kattan atladı. Genç kadının tedaviye alındığı hastanede kız bebeğinin sezaryenle alındığı belirtildi.

Aydın’ın Söke ilçesinden duyanları ve görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. 8.5 aylık hamile olduğu öğrenilen genç bir kadının psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Bir süredir ailevi sorunları da olan kadın karnındaki bebeğe aldırış etmeden 3’üncü kattan atladı. Genç kadının tedaviye alındığı hastanede kız bebeğinin sezaryenle alındığı belirtildi.

Aydın Söke’de ailevi sorunları olduğu ve psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen genç bir kadın hamile olmasına aldırış etmeden 3^üncü kattan aşağı atladı. İntihar girişiminde bulunan U.Ş.E adındaki 8.5 aylık hamile kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BEBEK SEZARYEN İLE ALINDI

35 yaşındaki U.Ş.E adındaki 8.5 aylık hamile kadın 3^üncü katta bulunan evlerinin penceresinden gözünü kırpmadan atlayarak intihara kalkıştı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar hemen ambulansa haber verdi ve olay yerine sevk edilen ambulans hamile kadını hastaneye kaldırdı. U.ŞE ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra kız bebeği sezaryenle alındı. Daha ilk çocuğuna hamile olduğu öğrenilen 35 yaşındaki genç kadının 2 hafta içerisinde doğum yapması planlanıyordu. Ancak hamile kadın bu sabah saat 11.00 sıralarında Söke İlçesinde Kayas Caddesi üzerinde bulunan 3’üncü kattaki evlerinin penceresine çıkarak karnındaki bebeğe aldırış etmeden kendisini boşluğa bıraktı. Hamile kadın 8 metrelik bir yükseklikten beton zemine çakıldı. Olay yerine çağırılan ambulansla tedavi altına alınan kadının bebeği sezaryenle alındı. Kadının karnından alınan bebeğin mucize eseri sapa sağlam kurtulduğu belirlendi. 

 

aydın söke hamile kadın 3. kattan atladı aydın söke hamile intihar girişimi