Ay Yay Burcunda! 20-27 Kasım Haftalık Burç Yorumları

TAKİP ET

20-27 Kasım arasında tüm burçları bekleyen olaylar ve Ay'ın burçlar üzerindeki etkisi yorumlandı. Yeni haftada genel olarak burçlarda enerji artışı görülecek. Yeni keşifler ve yeni insanlarla tanışma görülecek. Ay Yay burcunda ilerlerken Yay burcu olanlar enerjilerini daha fazla şekilde hissedecek.

20-27 Kasım’da Ay Yay burcunda ilerleyecek. Yay burcu Ay’ın etkisiyle hareket halinde ilerlerken meraklı yönleri de ortaya çıkacak. İşte 20-27 Kasım tarihlerinde burçları bekleyenler…

20-27 Kasım arasında tüm burçları bekleyen olaylar ve Ay’ın burçlar üzerindeki etkisi yorumlandı. Yeni haftada genel olarak burçlarda enerji artışı görülecek. Yeni keşifler ve yeni insanlarla tanışma görülecek. Ay Yay burcunda ilerlerken Yay burcu olanlar enerjilerini daha fazla şekilde hissedecek.

SALI VE ÇARŞAMBA AY OĞLAK BURCUNDA

Yeni haftada Salı ve Çarşamba günlerinde Ay Yay burcunu terk edecek ve Oğlak burcuna geçecek. Oğlak burcu Ay’ın etkisiyle aile, iş ve para odaklı konularla ilgilenecek. Gelecek planlarına daha fazla yoğunlaşacak olan Oğlak burçları yatırım yapma hedefine girecek ve büyük maddi fırsatlar ele geçirebilecek. Ay’ın terk ettiği Yay burcu Güneş’in etkisine girecek. Yay burcu Güneş’in etkisiyle büyük fırsatlar yakalayacak ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirecek. Balık burçları ise Neptün’ün geri hareketinden çıkacak ve hayallerine daha fazla odaklanmaya başlayacak. Ay Cuma günü Oğlak burcundan çıkacak ve Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Kova burçları orijinal fikirlerle yeni adımlar atacak ve fikirlerini değerlendirmeye geçirecek. Yakınları ile oldukça keyifli zamanlar geçirecek olan Kova burçları oldukça şanslı bir hafta geçirecek. 

HAFTANIN EN ŞANSLI BURÇLARI 

Haftanın en şanslı burçları, Terazi, Kova, Yay, İkizler ve Aslan yer alıyor. Yeni haftada Yay burcu Mavi ve Lacivert renkleri ile enerjilerini dengeleyebilecek. Oğlak burcu ise Siyah ve Gece Mavisi renkleri ile enerjilerinde dengeleme sağlayabilecek. Kova burçları da Mor renkleri ile enerjilerindeki hareketliliği azaltabilecekler.

 

20-27 Kasım burç yorumları Haftalık burç yorumları Burçları bu hafta neler bekliyor Burçlar Burç yorumları Yay burcu Oğlak burcu Balık burcu Kova burcu İkizler burcu Aslan burcu Yengeç burcu Koç burcu