AVM Masaj Koltuklarına Dikkat!

TAKİP ET

AVM'lerde bulunan masaj koltuklarının uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında son derece tehlikeli olduğu ve felç riski bulunduğu tespit edildi.

AVM'lerde bulunan masaj koltuklarının uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında son derece tehlikeli olduğu ve felç riski bulunduğu tespit edildi. 

Alışveriş merkezlerinde bulunan ve belirli standartlarda aynı ölçülerde üretilen masaj koltuklarının sanılanın aksine çok tehlikeli olduğu öğrenildi. Pek çok kişi tarafından tercih edilen masaj koltukları anlık rahatlama sağlıyor. Ancak sonrasında geri dönülmesi mümkün olmayan bazı sorunlara sebep olabileceği öğrenildi. 

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde geçici rahatlamalar için tüm ömrü tehlikeye atmanın doğru olmadığı, masaj hizmetleri için mutlaka işi bilen, fizyoloji uzmanlarından yardım ve destek alınması gerektiğini belirttiler. Böylece süreçten verim alınmasının mümkün olduğu dile getirildi. 

MASUM GÖRÜNEBİLİR ANCAK ÇOK TEHLİKELİ!

Masaj yıllardır pek çok tedavi yöntemi içerisinde kullanılıyor. Doktorlar tarafından da hastalıkların tedavisi sırasında öneriliyor. Tamamlayıcı bir tedavi olması sebebiyle bir zararının olmadığı düşünülüyor. Ancak bilinçsiz kişiler ve araçlar aracılığı ile yapılması halinde son derece tehlikeli ve hatta ölümcül olabiliyor. Alışveriş merkezlerinde bulunan masaj koltukları pratik ve kolay bir yöntem olarak tercih ediliyor. Ancak sanıldığı gibi sağlıklı olmadığı felç riski barındırdığı belirtildi. Masaj koltuklarının standardı bulunduğu için yanlış bir kemiğe ya da omura yapılan baskının büyük hasarlara yol açması olası riskler arasında yer alıyor. Alışveriş merkezlerinde bulunan masaj koltuklarından uzak durulması öneriliyor.

avm masaj koltukları tehlike