Avladığı Sincabı Yedi Canından Oldu!

TAKİP ET

Amerika'da bir avcı son avladığı sincabın beynini yedi. Sonrasında yakalandığı deli dana hastalığı sonrasında hayatını kaybetti.

Amerika'da bir avcı son avladığı sincabın beynini yedi. Sonrasında yakalandığı deli dana hastalığı sonrasında hayatını kaybetti. 

Amerika'da uzun zamandır avcılık yapan 61 yaşındaki bir adam son avında ilginç bir şekilde hayatını kaybetti. Av tutkusu olan yaşlı adam son olarak çıktığı avda sincap avladı. Sincabı parçalara ayıran avcı beynini yedi. Ancak bir süre sonra çeşitli rahatsızlıklar sebebiyle doktora gitti. Yapılan testler sonrasında deli dana hastalığına yakalandığı öğrenildi. Kısa bir süre sonra ise durumunun ağırlaşmasının ardından hayatını kaybetti. 

Yapılan incelemeler sonrasında sincap beyni yiyen adamın deli dana hastalığına yakalandığı öğrenildi. Ölüme sebep olan durumun kontamine olmuş etten dolayı ortaya çıktığı öğrenildi. 

SİNCAPTA DELİ DANA HASTALIĞI ÇIKTI

Ava çıktıktan kısa bir süre yaşlı adamın çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladığı  görüldü. Özellikle bilişsel becerilerinin azalması ve yürüme yetisinin kaybolması sorunun ciddi olduğunu ortaya koydu. Sorunların azalmak yerine giderek artmasının ardından bir hastaneye giden yaşlı adama çeşitli testler yapıldı. Yapılan incelemelerin ardından beyninin dejenere olmaya başladığı tespit edildi. Sorunun deli dana hastalığından dolayı ortaya çıktığı belirlendi. Teşhisin konulmasının ardından çok geçmeden yaşlı adam hayatını kaybetti. Ailesi tarafından düşünülünce avcı adamın en son avında sincap beyni yediği ortaya çıktı. Ancak henüz yapılan incelemelerde hastalığın sincap beyninden mi yoksa etinden mi olduğu belirlenemedi. 

abd sincap deli dana hastalığı sincap beyni avcı