Atatürk Havalimanı'nda Panik! Alarm Verildi, Hareketli Saatler Yaşandı

TAKİP ET

Atatürk Havalimanı'nda koku paniği yaşandı. Servis katından yayılan ve geniz yakıcı olan bir koku sebebi ile başta polis ekipleri olmak üzere DHMİ ve TAV ekipleri alarma geçti.

Atatürk Havalimanı’nda koku paniği yaşandı. Servis katından yayılan ve geniz yakıcı olan bir koku sebebi ile başta polis ekipleri olmak üzere DHMİ ve TAV ekipleri alarma geçti.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Bugün Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Geliş Terminali Servis katında bir personel merdivenlerden indiği sırada geniz yakan ve oldukça rahatsız edici bir koku aldığını anlayarak hemen ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve TAV ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler bölgede inceleme başlattı. Detaylı bir inceleme yapan ekipler daha sonra itfaiye ekiplerine haber verilmesini istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri havalimanına gelerek inceleme başlattı. Ekiplerin yaptığı incelemelerde kokunun kaynağı tespit edilemedi. Ekipler inceleme yaptıkları esnada kokunun havalimanı içerisine yayılmaması için geliş katında bulunan tuvaletleri kapatarak diğer kapıları açık tuttu ve kokunun dışarıya çıkmasını sağladı. 

 

Atatürk havalimanı koku ihbar panik alarm dış hatlar