Atatürk Havalimanı'nda Görenleri Şaşkına Çeviren Olay! Çırılçıplak Soyunan Kadın Ortalığı Karıştırdı

TAKİP ET

Atatürk Havalimanı'nda alkollü olduğu iddia edilen bir turist kadının tuvalete girerek çırılçıplak soyunduktan sonra havalimanı salonunda dolaşmaya başladı. Görevlilerin müdahale ettiği kadın polis karakoluna götürüldükten sonra serbest bırakıldı.

Atatürk Havalimanı’nda alkollü olduğu iddia edilen bir turist kadının tuvalete girerek çırılçıplak soyunduktan sonra havalimanı salonunda dolaşmaya başladı. Görevlilerin müdahale ettiği kadın polis karakoluna götürüldükten sonra serbest bırakıldı.

Olay, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen bir kadın tuvalete girerek üzerindeki her şeyi çıkarıp havalimanı salonunda çırılçıplak dolaşmaya başladı. 

ÇIRILÇIPLAK SOYUNARAK ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Atatürk Havalimanı’nda dün akşam yaşandığı belirtilen olayda, genç kadın turistin Dış Hatlar Terminali Geliş Katında yer alan arındırılmış bir tuvalette çırılçıplak soyunarak yolcu salonuna çıkıp burada hiç kimseye aldırış etmeden dolaşmaya başladığı öğrenildi. Alkollü olduğu iddia edilen kadın turistin görevlilerin müdahalesinin ardından polis merkezine götürüldükten sonra serbest kaldığı belirtildi. 

 

İstanbul Atatürk havalimanı Çıplak kadın Turist